Switch to full style
Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

duplicat dupa o chitanta

23 Ian 2010, 00:12

Am luat o amenda anul trecut intr-un judet si am platit in altul. Acum m-am trezit ca figurez cu datorii la stat. Pot obtine obine un duplicat dupa chitanta primita atunci? Am pierdut-o pe cea primita.

Multumesc

Re: duplicat dupa o chitanta

23 Ian 2010, 10:44

Te duci la CEC-ul unde ai platit amenda si ceri un duplicat.
Si eu am patit la fel. Am fost la circa financiara si am cerut sa vad procesul verbal , sa vad data la care a fost intocmit , stiind ca trebuia platita in 24 ore am fost la CEC si am cerut sa se verifice a doua zi cand a fost eliberata chitanta si gata. Am fost din nou la circa financiara cu chitanta si au anulat datoria.
Succes

23 Ian 2010, 15:55

Am platit la o sectie financiara din alt judet.

25 Ian 2010, 10:30

Pai atunci ce propui ??? plateste-o din nou !!

25 Ian 2010, 15:33

Stiu ca inainte plateai la CEC pentru eliberarea unui duplicat... S-ar putea sa fie mai ieftin sa o platesti din nou decat sa alergi prin alte judete. :D

25 Ian 2010, 22:52

Am luat amenda in Botosani si am platit-o in Iasi, ca aici stau. Adresa de resedinta pe buletin e din Botosani de aceea imi apare la finante acolo ca am datorii. Amenda e de 240 de lei pentru viteza. N-as mai plati-o odata. Cu banii nu se glumeste.

26 Ian 2010, 11:09

Salut. Eu am incasat un radar si l-am platit in Bucuresti la un CEC din Sectorul 1. La vremea aceea aveam resedinta in provincie. Cand a venit sfarsitul de an, am primit acasa, in provincie, instiintare de plata a amenzii, ca figura neplatita. Atunci am fost la acelasi CEC din Sectorul 1, am depus o cerere si o taxa de 10 RON si in 2 zile am avut o copie a chitantei si am rezolvat situatia.

26 Ian 2010, 12:08

Deci la o amenda de 20-30 RON (socotind jumatate din minim) poate ar fi fost mai usor sa platesti din nou amenda, dar la 240 RON clar iesi mai ieftin cu taxa de duplicat.
Răspunde