Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
24 Iun 2010, 11:13
Am o societate comerciala facuta cu reduceri de taxe in timpul facultatii. Acum vreau sa o pun in stand-by pentru 3 ani pentru ca nu mai renteaza, m-a terminat forfetarul. Am nevoie de sfatul cuiva care se pricepe, sa-mi spuna daca o pot pune in stand-by, avand in vedere ca nu au trecut decat 2 ani de la infiintare.
Va multumesc
24 Iun 2010, 11:18
avem vreo cativa baieti priceputi pe forum, e posibil sa te ajute
o sa-ti dau un PM cu nick-urile lor si o sa mutam si subiectul in sectiunea "Legislatie", ca sta mai bine acolo
24 Iun 2010, 11:19
suna mai bine la registrul comerțului
24 Iun 2010, 13:34
@Alen multumesc mult de tot, sper sa ma ajute cineva
@tobosarul am mai sunat acum cateva luni si m-au pus sa astept si m-au tot plimbat ca nu sunt in masura sa imi dea informatiile astea si tot asa... pana la urma daca e vreun avocat pe aici si este dispus sa imi dea vreun sfat, cu siguranta e cel mai bine, decat cu cei de la registru care au o procedura invatata pe de rost si mai mult nu sunt in stare (unii, nu toti)
multumesc
24 Iun 2010, 15:27
Nu stiu care e faza cu aia 2 ani despre care vorbesti. Poti suspenda activitatea si a doua zi dupa infiintare numai sa nu fie ceva special in actul normativ care prevede reducerile de taxe pt studenti. Nu stiu exact care e ala si nu am timp sa il caut. Gasesti aici tot ce ai nevoie pt ONRC. Te costa cam 330 ron toata smecheria.
24 Iun 2010, 15:38
multumesc mult Officer...o sa vad pana la urma ce fac...
daca mai stie cineva ceva, o sa mai tin topicul deschis inca cateva zile...
multumesc inca o data
27 Iun 2010, 14:38
Sustin ce spune Officer, sotia mea a suspendat firma direct la ORC! Preturile sunt in jurul a ce spune Officer. Decizia de suspendare insa a venit acum cateva zile, desi supendarea s-a facut cu iulie 2009

, deci sa nu te sperii

.
Cu decizia de suspendare mergi la Fisc, daca esti platitor de TVA

Bafta
28 Iun 2010, 00:32
multumesc mult Cip...sa vedem, ce-o sa iasa...
28 Iun 2010, 09:11
exact la asta ma gandeam si eu sa o inchid si sa termin cu tot tambalaul... poate chiar de luna asta, ca sa nu mai platesc forfetaru...inca o luna...
oricum va multumesc mult tuturor si rog sa se inchida topicul
28 Iun 2010, 19:34
Daca nu ai avut activitate, vezi ca scapi si de forfetar

Depinde cat de istetz e cel ce se ocupa inchidere

Vorbesc din cazul meu concret, nu din auzite.