Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
22 Mar 2012, 14:50
Am casco la uniqa si s-a intamplat sa lovesc bara fata. Am fost la constatare, insa cand am intrat in service mi s-a spus ca Uniqa nu despagubeste decat o anumita suma, aceasta nefiind indeajuns pentru a repara masina cu piese originale. Asa ca sunt obligat ori sa repar masina cu alte piese decat cele originale ori sa platesc diferenta. E normal asa ceva la casco? Mie mi-au evaluat si cerut bani pe o masina cu piese originale nu cu "compatibile".
22 Mar 2012, 15:13
Asa fac. UNIQA are propriul furnizor de piese si daca vrei cu piesele tale te despagubesc la nivelul celui mai ieftin reper dat de furnizorul lor pt piesa solicitata.
22 Mar 2012, 16:16
Pai nu vreau cu piesele mele. Vreau cu piesele originale din orice service cu care lucreaza ei. Din pacate sunt doua in Bucuresti, Autoclass si Colina.
24 Mar 2012, 00:34
Uita'te ezac ce scrie in contractul pe care l'ai semnat. Sigur trebuie sa fie undeva stipulata si o clauza referitoare la asa ceva
Noi, care nu avem un asemenea contract la indemana nu cred ca te putem lamuri. Poate doar vreun broker care sa lucreze si cu Uniqa ... sau vreun angajat al unui service partener Uniqa
02 Dec 2012, 18:23
As dori sa redeschid acest subiect cu o întrebare : cat de seriosi sunt cei de la UNIQA ?
Trebuie sa imi innoiesc polita CASCO si am primit o oferta foarte buna de aceasta firma asa ca as ruga colegii de forum care au avut si alte experinte cu aceasta firma sa ma ajute.
02 Dec 2012, 22:21
seriosi in ce sens? de despagubit, despagubesc, dar cu piese furnizate de ei.
02 Dec 2012, 22:23
In cazul lor as zice ca e prea bun ca sa fie adevarat...
Iar cand mi-am facut RCA-ul, brokerul a pus 'deoparte' euroins, uniqa.
04 Dec 2012, 20:05
ceea ce spuneti nu cred ca este o chestie generala la uniqa,cred ca ati dat de un inspector de daune care vrea o statuie la intrarea in firma.am avut dauna destul de mare si nu au fost probleme.poate totusi sunt subiectiv deoarece intre timp am ajuns consultant de asigurari la ei.............si care credeti ca va despagubesc fara sa faca putin spectacol? aveti grija de voi si de masini!
04 Dec 2012, 22:32
pe mine m-au despagubit pe casco cu o janta originala, iar multi asiguratori nu despagubesc roti decat la prime de asigurare foarte scumpe.
17 Dec 2012, 11:18
Si cu BCR-ul au fost probleme anul asta...
23 Dec 2012, 15:58
Repara masina la reprezentanta, achita factura si depune actele pentru despagubire. Vei primi suma intreaga, dar ai grija sa nu fie umflat devizul.