Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
06 Ian 2013, 21:02
Am avut ghinionul s-a fiu accidentat de o mașina înmatriculate in Ukraina, am chemat poliția, au venit, tipul vorbea ruseste, au căutat translator, proces verbal, i s-a explicat ca nu a oprit la stop, i-au luat permisul. Eu am rămas cu procesul verbal, daune la mașina,copiile după cartea verde a ukrainianului si permis. Cum ar fi mai bine: s-a o repar pe Casco, am franshiza , sau pe cartea verde prin BAAR?
07 Ian 2013, 08:37
eu zic ca e mai bine pe CASCO, tie iti plateste CASCO reparatia si apoi recupereaza banii
eu chiar am intrebat ipotetic despre o situatie ca a ta la firma de asigurari si mi s-a spus ca este mult mai bine poe CASCO fiindca service-ul se poate sa nu se bage cand aude ca trebuie sa prmeasca banii de la X firma de asigurare din strainatate.
In plus, deoarece nu este vina ta si paguba poate fi recuperata de firma de CASCO nu o sa iti mareasca prima de asigurare anul viitor.
07 Ian 2013, 09:50
intereseaza-te intai cine se va ocupa in romania de asigurare (pentru fiecare asigurator din strainatate exista un "responsabil" in romania, ar trbeui la BAAR sa gasesti o lista cu ei)
09 Ian 2013, 20:25
Prin BAAR dureaza ceva mai mult , recomand CASCO !
10 Ian 2013, 18:25
Am dat telefon la BAAR, compania care a emis cartea verde nu avea corespondent in România. Am apelat la sugestia celor de la BAAR la CASCO in regres. Dacă nu aveți CASCO încheiat v-a rog anticipati accidentele cu cei fără corespondenta in România la cartea verde.
10 Ian 2013, 21:28
Daca ne zici si cum putem anticipa accidentele, ar fi perfect!
10 Ian 2013, 21:51
O bataie de joc!
11 Ian 2013, 00:01
In mod normal, BAAR ar trebui sa se ocupe de dauna in cazul tau (accident provocat de o masina cu Carte Verde la o societate fara corespondent in Romania). Probabil ti-au zis de regres ca merge mai repede decat sa il faca ei.
11 Ian 2013, 08:47
chiar daca se ocupa cei de la BAAR de problema, oricum va dura foarte mult (in special partea de comunicare cu asiguratorul). recomand si eu varainta cu CASCO.