Ma bag si eu in seama sa nu deschid alt topic
Eu am cam aceeasi problema, cu dosar deschis pe CASCO-ul meu, urmand ca acesta sa isi ia banii prin regres de la RCA-ul vinovatului.
Fiind patit, m-am uitat cu atentie la masina si am insistat ca politistul sa noteze toate avarile.
Insa la constatarea de catre cei de la CASCO, mi s-a spus ca bara fata nu poate fi revopsita pe motiv ca in alte parte decat cea in cauza mai erau niste zgarieturi (aceea alta parte fiind dupa mine tot din accident dar nu mai lungesc povestea)
Acum, daca ofiterul de politie a scris clar bara fata iar cei de la CASCO nu vor sa ma despagubeasca pentru aceasta piesa, eu cui ma adresez?
Plus, ca este clar ca bara a fost avariata in acelasi accident, aripa stanga fata fiind infundata rau, iar continuarea avariei se vede clar ca se continua pe bara fata.
Am mai avut un accident care intamplandu-se noaptea, politistul nu a observat o zgarietura adanca pe una din portiere si nu a scris in procesul verbal. Bineinteles ca la constatarea CASCO, nu au vrut sa dea si piesa respectiva: "Daca politistul nu a scris aceasta piesa, nu avem ce face"
Acum, politistul a scris piesa si totusi...aceeasi poveste.
Asigurartori de cacao, legi de cacao. Prosti cei care inghit asta, in speta eu