Da, puteau dar ea nu a vrut altele identice, ci a vrut alta combinatie, probabil preferentiala.
Acum vreo 2 ani cand mi-am luat focusul 2, am vrut sa imi rezerv numerele preferentiale de pe focusul 1 pe care tocmai il vandusem. La politie, surpriza - nu putem sa va rezervam numerele pentru ca "au fost blocate de o autoritate". Nu mi s-au dat alte explicatii, motiv pentru care mi-am ales o alta combinatie preferentiala si am platit din nou placutele.
In aceeasi zi am facut o sesizare la comandant in care intrebam care este baza legala pentru blocarea numerelor mele preferentiale pe care le foloseam de cativa ani si daca imi da autoritatea care a blocat numerele mele banii inapoi.
Dupa 2 saptamani primesc un raspuns de 2 lei din care nu am inteles nimic insa concluzia era ca numerele au fost intr-adevar blocate dar ca acum nu mai sunt blocate si pot sa le rezerv. Le-am raspuns ca deja mi-am transcris masina pe alte numere. Am fost sunat de cineva de la ei care mi-a spus ca daca vreau pot sa revin la numerele mele vechi insa asta presupune sa fac iar un dosar, sa platesc alte taxe de talon, placute etc, sa imi radieze masina si sa o reinmatriculeze. Evident ca am refuzat.
Anul trecut cand mi-am luat mondeo am intrebat de numerele mele vechi si mi-au spus ca nu mai sunt valabile si ca toate celelalte combinatii cu literele pe care le vroiam eu sunt blocate. Am zis not again. Le-am aratat raspunsul primit de la ei cu un an in urma, m-au dus la nu stiu ce mare sef pe acolo care si-a dat ok-ul sa imi iau un numar cu aceeasi combinatie de litere insa cu alte cifre. Noroc cu introducerea celei de-a 3-a cifra in numar

Obsedat de ordine si disciplina.