Va salut, o sa va spun in cateva randuri povestea masinii mele.
Pe data de 18.06.2012 la ora 7 dimineata ducand-o pe mama la munca si intorcandu-ma acasa vine un "mos"beat din sensul opus , intra brusc pe contrasens si poc frontal in mine, politie, spital pt ca am fost usor ranit, masina pe platforma tandari, se clarifica ancheta mosu e de vine, primesc asigurarea noroc pe mine ca a avut la Generalli, merg acolo si discut cu inspectorul de daune.
Mergem la fata locului facem poze, masina era in alta parte am fost si la ea poze , constatare tot dupa care sunt sunat de un service in colaborare cu cei de la Generalli daca vreau sa imi repare ei masina, eu am acceptat auzind despre ei ca ar fi baieti buni.Intre timp fac ei devizul de 24000 RON fix cat le da asigurarea,in fine se apuca de reparatii iar ieri masina mea era gata.
Merg la service si cand vad masina raman masca, si anume: Eu am fosr Mondeo 2.0 TDCI din 2005 Facelift acum aveam asa: bara fata de prefacelift fara grila fagure, grila mea de la capota fagure era inlocuita cu cea de prefacelift iar in partea de sus capota iese 3 cm in afara:), in interior si mai mare surpriza aveam bord de prefacelift SH care bord nu se imbina cu platforma mea de la schimbatorul de viteze..iar ei fiind baieti descurcareti mi-au polizat platforma in asa fel incat sa se imbine acolo

acest lucru fiind vizibil din afara masinii:) , capota fiind aftermarket nu avea toate gaurile pt doapele capitonajului baietii incercand sa il prinda dau gauri in dublura capotei cu bormasina si imi ating capota umflando la propriu intr-un loc

acum eu de restul pieselor as fi multumit insa astea imi da totul peste cap si am spus ca revin luni sa discut cu patronul pentru ca eu nu ridic nici o masina de acoloo, intre timp l-am sunat pe cel de la asigurari sa ii spun sa nu incheie niciun dosar ca nu sunt multumit de acele lucruri si a zis ok.
Acum nu stiu ce sa fac din punct de vedere legal care ar fi posibilitatile? as putea sa duc masina la alt service dupa toate astea?
Multumesc!