[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Valabilitate dosar dauna CASCO

Legislaţie

Valabilitate dosar dauna CASCO

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Valabilitate dosar dauna CASCO

Mesajde dansora » 01 Aug 2012, 15:50

Am un dosar de dauna deschis pe Casco la Groupama si reparatia inca nu s-a facut, in sensul ca nu am avut timp sa ma ocup cu reparatia.
Polita Casco la Groupama imi expira pe 10 august, data pana la care din nou nu voi avea timpul pentru reparatie.
Problema e ca nu as mai vrea sa reinnoiesc polita la Groupama pentru ca vreau sa merg la "concurenta".

In conditiile astea, credeti ca la momentul reparatiei, cei de la Groupama vor avea ceva de obiectat pentru ca eu nu voi mai avea o polita activa la ei?

Multumesc anticipat.
Ford Focus 2 Sedan facelift, 2009, 1.8 TDCI, 115 CP, Trend Plus, Sea Grey || ODO≈173.000
dansora
Member

Re: Valabilitate dosar dauna CASCO

Mesajde Officer » 01 Aug 2012, 17:00

Din cate stiu eu conteaza data la care ai deschis dosarul insa cel mai sigur te uiti in conditiile asociate politei CASCO.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina:

Mesajde buzdu88 » 02 Aug 2012, 22:28

Salut.
Conteaza data la care declari daunele. Cel mai bine suni la call center la Groupama( 0374 110 110) si iti avizezi dauna. Vezi ca tre' sa suni in termen de 4 zile altfel pot aparea suspiciuni, mai ales ca tie iti expira polita CASCO in mai putin de 2 saptamani. Daca suni maine, adica vineri, declara daunele( adica data la care ai constatat tu daunele) pe data de 31 iulie. Acuma depinde si de ce daune ai( avarii in parcare sau in mers, pe care parte le ai, dreapta, stanga, spate, fata sau plafon) pentru ca in functie de ele s-ar putea sa-ti trebuiasca mai multe numere de dosar sau poate sa iti solicite document de la politie de vandalism. Spune sa iti faca programare mai tarziu din motive personale( concediu) si intreaba daca e o problema sa iti faca programare la constatare dupa ce expira polita CASCO pentru ca nu poti sa ajungi mai devreme si din nou ii bagi scuzele de rigoare. E bine ca inainte sa suni sa citesti si conditiile de asigurare de la polita CASCO pe care o ai tu. Daca ai nelamuriri suna-ma 0743 332152 si te ajut cu ce pot.
buzdu88
Incepator

Maşina:

Mesajde buzdu88 » 02 Aug 2012, 22:34

Iar despre dosarul deschis deja, nu ai nici o problema, pentru ca l-ai declarat deja. Ai nota de constatare data de inspector, semnata de amble parti, care e valabila mult timp, parca 2 ani, dar nu stiu sigur. Daca ai piese de inlocuit e bine sa te duci la service sa-ti deschida comanda( daca nu au piesele pe stoc) si apoi aduci masina cand poti. Daca nu ai piese de inlocuit ci doar vopsitorie, nu ai nici o problema.
buzdu88
Incepator

Maşina:

Înapoi la Legislaţie