Depunere constatare amiabila dupa 4 luni
Buna ziua, am si eu o problema, acum 4 luni (exact de 1 mai) ma intorceam in Bucuresti si din graba si neatentie am incercat sa trec printre doua masini oprite la semafor, n-am incaput:(. Una din masini a fost zgariata bine de a mea (portiere si aripi de pe partea sofeului), a doua i-am intors oglinda(el a zis ca am si zgariat-o). Am tras pe dreapta am facut constatare amiabila (nu stiam niciunul dintre noi ce facem, abia dupa am aflat ca nu poti face la 3 masini avariate constatare amiabila). Cu proprietarul masinii zgariate am rezolvat la asigurari, am fost sa declar ce s-a intamplat, are numarul de dosar de dauna si tot. Acum partea dificila, eu am depus declaratie pt masina zgariata dar cel de la asigurari a zis ca nu poate sa imi faca dosar pt 2 masini (adica nu si pt ala cu oglinda intoarsa), cel de la asigurari a facut poze la masina mea, a constatat ca pe partea soferului (partea cu care i-am intors oglinda celuilat sofer) nu am nimic la masina si a zis ca daca am probleme sa ii dau nr lui soferului respectiv si o sa rezolve. Ieri (dupa 4 luni) ma suna soferul cu oglinda zgariata ca el a fost la asigurator dar trebuie sa fiu si eu prezent. Intrebarea mea e: Ce anume mai trebuie sa fac eu acum? Eu am dat asigurarea, am semnat formularul de amiabila, nu ma pot prezenta nicaieri pt ca nu sunt in tara si chiar daca ma prezint nu are sens pt ca masina mea a fost revopsita. Imi cer scuze pt postul lung si multumesc in avans tuturor colegilor care imi pot da un sfat concret cu ce ar trebui sa mai fac.
-
Ripper102002 - Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo 2004 2.0TDCI 130cp