Legislaţie

Inmatriculare Ford Fiesta 2013

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Inmatriculare Ford Fiesta 2013

Mesajde Askary » 13 Feb 2014, 15:55

Salut,

Am achizitionat de curand o masina castigata ca premiu la un concurs.
Masina nu a fost inmatriculata pana acum, avand doar numere rosii scoase de firma care a oferit masina ca premiu.
Am incercat sa inmatriculez masina, dar de la finante locale mi se cer certificate fiscale atat de la fostul proprietar cat si de la firma care a oferit masina ca premiu. Fiscalul de la fostul proprietar il pot obtine eu, am procura.
Firma care a oferit masina ca premiu spune ca ei nu imi pot da certificat fiscal... nu prea am inteles din ce motiv. Ceva in legatura cu o lege care a fost schimbata in urma cu aproximativ 6 luni.

Ma poate ajuta cineva cu sfaturi despre cum ar trebui sa procedez? Pana la urma masina nefiind inmatriculata niciodata ar trebuie sa fie inmatriculata ca orice alta masina noua, adica cu actele care dovedesc proprietatea mea si restul actelor pentru inmatriculare?
Askary
Incepator

Maşina: Ford

Re: Inmatriculare Ford Fiesta 2013

Mesajde Officer » 17 Feb 2014, 17:03

Firma care ti-a dat masina ca premiu a platit pentru tine taxa pe castig? Probabil ca astia de la taxe si impozite asta vor, dovada ca s-a platit taxa pe castigul din loterii publicitare/jocuri de noroc.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Înapoi la Legislaţie