Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
27 Mar 2014, 19:22
Salut am si eu o problema , maine urmeaza sa ma duc la RAR si am constatat o problema , eu am cumparat masina de la un samsar , in brief este trecut un proprietar german , si al doilea este un roman din zalau . problema este ca eu am C.V intre mine si german.astept niste sfaturi Multumesc
27 Mar 2014, 19:56
nu stie nimeni ?
27 Mar 2014, 19:57
Salut am si eu o problema , maine urmeaza sa ma duc la RAR si am constatat o problema , eu am cumparat masina de la un samsar , in brief este trecut un proprietar german , si al doilea este un roman din zalau . problema este ca eu am C.V intre mine si german.astept niste sfaturi Multumesc
27 Mar 2014, 20:28
Identic am patit si eu, pe ei ii intereseaza doar cel dinaintea ta care a avut masina in acte, adica neamtu, esti la prima inmatriculare pe RO nu?
27 Mar 2014, 20:31
Da e prima inmatriculare in RO adica cel din zalau care este trecut si el in briefu mare numai conteaza ?
27 Mar 2014, 20:34
de ce ai acceptat sa cumperi o masina cu un contract evident falsificat (din moment ce nu l-ai cunoscut niciodata pe celalalt care apare in contractul de V/C)?
27 Mar 2014, 20:54
Eu am luat-o de la unu care a adus-o din Italia si sunt alte acte, dar nu cred ca sa fie o problema, tu trebuia sa faci un CV si intre tine si cel din Zalau, eu asa am procedat am facut si intre proprietaru italian si cel roman sa fiu sigur.
27 Mar 2014, 21:18
Pai daca ai facut intre italian si roman tu inseamna ca nu esti pe CV
27 Mar 2014, 21:54
stii sau te-ai bagat asa aiurea ?
27 Mar 2014, 21:56
A zis ca nu este nici o problema

e greseala mea recunosc . deci pot sa incerc asa ?
27 Mar 2014, 22:01
cam asa am patit si eu si am avut umpik de bataie de cap...
Nervii si suna intr o parte si in alta ... Si tot din zalau am luat si eu masinuta
27 Mar 2014, 22:10
pai ai facut ai facut .. dar zimi si mie ce e de facut si de umblat dupa ce ?
27 Mar 2014, 22:20
eu am facut intre mine si italian un CV, si altul intre mine si roman pentru ca romanu avea si el facut intre el si italian, eu am facut mai multe CV pt a avea portite, si pana la urma cel dintre mine si roman l-am folosit, eu am av problema la politie pentru ca nu aveam cum sa fac dovada cum a fost adusa masina ca nu aveam numere de tranzitie cum iti dau nemtii, si nici dovada ca a fost adusa pe platforma (cum a venit ea), dar prin cineva la politie am dat o declaratie pe proprie raspundere ca nu e furata masina.
27 Mar 2014, 22:23
eu am si numerele si tot . deci inseamna ca nu o sa am probleme ?
27 Mar 2014, 22:25
tu tre sa faci RAR sa iti dea carte si ITP, apoi mergi la administratia financiara sa o bagi la impozit si sa iti calculeze taxa de prima inmatriculare, faci asigurare si cu toate astea mergi la politie si o inscrii definitiv
27 Mar 2014, 22:26
din privinta numerelor nu, ti le opreste pe cele provizorii de germania si iti da placi de RO
27 Mar 2014, 22:30
ok sper sa nu fie nici o problema cu C.V .....
27 Mar 2014, 22:35
vezi cu asigurarea ca daca ai sub 30 de ani te indoaie, eu am trecut masina pe numele mamei, pt ca imi cereau 900 de lei pe 6 luni fara niciun accident fara nimic. acum pe numele ei platesc 250
27 Mar 2014, 23:59
sunt destule firme unde poti face asigurare si la 350Lei pe un an,eu am 27 de ani si cam atata platesc pe an.
28 Mar 2014, 06:45
unde este trecut acel "roman din zalau"? in ce acte?
cand inmatriculezi masina fiscal va trebui sa aduci certificat fiscal de la toti proprietarii romani care apar prin acte.
28 Mar 2014, 13:41
in brief mare e un proprietar german si ala din zalau ... masina in romania a fost bagata la primarie doar de mine atat. eu am scos primu set de numere rosii deci numai imi trebuie nici un fiscal. Azi am fost la rar si am rezolvat

cu putine cunostiinte pe aklo
28 Mar 2014, 14:17
Faci un contract de vanzare-cumparare intre neamt si tine si aia e.
28 Mar 2014, 19:02
Nu trebuie, ajunge contrctul intr neamt sii cel care a adus masina si intre tin si acela care a adus-o nu are rost sa umblii cu jalba in protap pe la firmele de inmatriculari sa iti faca un contract fals
28 Mar 2014, 20:27
Pai am direct contract intre mine si neamt . dar ala zin zalau care e trecut si el in brief nu trebuia sa fac cu el contractu ?
28 Mar 2014, 22:20
Tu trebuie sa faci contract intre cine e in brief-ul mare de germania si tine.
Nu trebuie sa umbli cu nici o jalba, e plin internetul de asa ceva:
http://www.tuev-sued.de/uploads/images/ ... ertrag.pdf
28 Mar 2014, 22:51
Ms mult colegii de sfaturi