Bună tuturora.
Acum o intrebare adiţională, pe langa faptul ca nu am idee ce far am de sticla sau plastic, cunosc faptul că o instalaţie de xenon necesită schimbare serioasă la instalaţia de alimentare a farurilor, să înteleg că totuşi există pericolul să mi se topească plasticul farului, pentru temperatură şi că nu am filtru UV (se poate monta odata cu tunningul de xenon ?) ?

Plus de aceasta am leveling al farurilor manual şi odată cu incărcătura ce o pot avea la bord schimb unghiul (de ce atât autoleveling, când poţi să chioreşti lumea si fără xenon odată ce ai reglat aiurea luminile, standard fiind ele, ţine de responsabilitatea conducătorului cum işi lasa nivelul farurilor), înteleg deasemenea că atunci cand farul este murdarit (nu ai jkit de spalare, cik

) lumina puternică de xenon ar bate un pic aiurea, dar eu vă întreb absolut logic : ai kitul de spalare dar nemergand in continuu trebuie comandat de către şofer, în concluzie şi din fabrică de ar fi xenonul, cu şofer prostovan la "bord" = moartea pe 4 roţi, aşadar le consider foarte mult de marketing reglementarile anti-xenon .
O ultimă intrebare, am mashina incă in garanţie pt incă 4 ani, aş avea posibilitatea fără pierderea garanţiei, de montare a unui kit xenon macar de 6000k la un service autorizat ? Sau nu am încotro şi imi voi schimba doar cele 4 becuri H1 cu ceva de genu : Philips +30% lightning sau macar becuri albastre , Că becurile astea ma stresează

.