Legislaţie

probleme cu amenda de la un radar din cluj

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

probleme cu amenda de la un radar din cluj

Mesajde laurentiugm » 17 Dec 2008, 16:09

acum 2 luni mi-a venit acasa citatie sa spun cine a condus masina in data de drumul etc, cred ca stiti problema, a venit in octombrie, eu am fost in august acolo, in fine nu conteaza, am trimis datele prin fax, acum 2 zile a venit, dar nu avea stampila pe ea. Cum eu nu am fost acasa si tata nu a vazut stampila nu a primit-o. Pot sa patesc eu ceva in cazul asta? Nu avea stampila firmei de curierat
Ford FIESTA 1.4 Duratec DOHC 16V - B78KLY
laurentiugm
1nsane Member

Maşina: Fiesta mk6 facelift 1.4i;

Re: probleme cu amenda de la un radar din cluj

Mesajde Wlaad » 17 Dec 2008, 16:37

Presupun ca e vorba de stampila cu data postei, nu? Ca din cate stiu nu trimit amenzile prin curier ci prin Posta romana... Problema este ca daca nu ai stampila pe ea nu se poate identifica data primirii si astfel nu poti plati jumatate in maxim 48 de ore...
Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Wlaad

Maşina: Ford Mondeo MK5 2.0 TDCI

Re: probleme cu amenda de la un radar din cluj

Mesajde laurentiugm » 18 Dec 2008, 09:56

pai cand a venit instiintarea a venit prin curier nu prin posta deci e posibil ca acum sa se trimita prin curier, in orice caz tata nu a semnat pentru primire.
Ford FIESTA 1.4 Duratec DOHC 16V - B78KLY
laurentiugm
1nsane Member

Maşina: Fiesta mk6 facelift 1.4i;

Înapoi la Legislaţie