[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - CASCO
Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

CASCO

24 Ian 2009, 14:00

Salut, am si eu o intrebare in legatura cu asigurarea asta...Casco. Mi-am gasit masina lovita in parcare, nu e chiar asa de rau, dar totusi...Oricum, eu am asigurare dar nu stiu ce etape trebuiesc parcurse pentru a-mi repara masina.
Multumesc!

Re: CASCO

24 Ian 2009, 18:29

Avand in vedere ca nu a fost vorba de o tamponare mergi direct la asiguratorul tau care se va ocupa de hartogaraie.
Conform noii legi poti merge direct la asigurator daca masnia nu a fost implicata in vreun accident.

Re: CASCO

25 Ian 2009, 01:35

Te duci la asigurator, el completeaza toate actele, face ceva poze la masina si decide ce schimba sau repara. Apoi cu foaia aia mergi frumusel la un service (preferabil unul cu care au cei de la asigurare decontare directa) si te vor programa la reparatie. Cam atat.

Bafta

PS: Poti sa uiti de reducerea care o primesti daca nu ai incidente :)
Răspunde