Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de adyamg » 30 Ian 2009, 08:15
Am auzit si eu una azi si tare ma tem ca ar outea fii adevarat ... mai ales ca e vorba de flamanzi din politia romana
Cica in momentul asta daca doresc sa imi schimb permisul cu unul nou ar costa 50 de lei(acum este optional) insa va intra nush ce lege in vigoare care ne va obliga pe toti sa ne schimbam permisele cu cele de tip nou si atunci vor costa ceva de genul 70 de euro ..
A mai auzit cineva asa ceva ... e plauzibil au ba?
-
adyamg
- 1nsane Member
-
- Maşina:
de Officer » 30 Ian 2009, 09:46
Zvonuri... e imposibil sa fie asa. Intr-advar taxa de permis e 50 ron in acest moment dar nu o sa te oblige nimeni sa il schimbi pana nu expira cel vechi. Chiar a fost un reportaj la tv cand in nu stiu ce oras s-au inghesuit o gramada de oameni sa isi schimbe permise ca au auzit ei ca e obligatoriu sa schimbe permisele cu cele model nou. Purtatorul de cuvant al politiei locale, pe scurt, a zis ca oamenii sunt dioti si ca permisele vechi sunt valabile pana expira.
Obsedat de ordine si disciplina.
-

Officer
- Elodia
-
- Maşina:
de Mondeo TDCI » 01 Feb 2009, 15:30
asa stiu si eu
ca nu trebuie schimbate decat dupa ce expira !
btw . chiar am fost oprit de politie si nu a comentat nimic cum ca ar trebui schimbat asta vechi cand i l-am aratat !
FORD FOCUS II 1.8TDCI 115 CP 2006
-

Mondeo TDCI
- Ford Freak
-
- Maşina:
Înapoi la Legislaţie