Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Varsta maxima pentru CASCO ?

02 Apr 2009, 03:52

Imi cer mii de scuze daca mai exista subiectul, am cautat dar n-am gasit asemanator, daca am sarit e ora de vina :D

Ok, intrebarea e in titlu, am mai intrebat printre prieteni, unii spun 10 altii 12... as vrea sa fac si eu pentru a mea, care are 11. Am vreo sansa ? Stie cineva ceva detalii ?

Multumesc anticipat :)

Re: Varsta maxima pentru CASCO ?

06 Apr 2009, 18:48

Nu stiu daca mai gasesti firma care face asigurari CASCO daca accepta si masini intre 10-12 ani vechime.Eu stiu ca vechimea maxima a masinii trebuie sa fie de 10 ani.

06 Apr 2009, 22:12

In general valoarea masinii scade cu 10%/an, deci pentru firmele de asigurari dupa 10 ani valoarea masinii este 0...

09 Apr 2009, 16:10

poti incheia dar platesti casco cat ai cumparaua din targ :) de ex suma asigurata 2500 euro si platesti 1500 euro

09 Apr 2009, 16:14

Mda m-am lamurit :) Mulumesc tuturor pentru lamuriri ! Se pare ca va trebui sa fiu foarte atent sa nu se intample ceva cu ea din vina mea sau inafara traficului hehe.

14 Apr 2009, 16:57

Salut
Zilele astea am umblat si eu pt CASCO la focusul meu din 98.
La BCR asigurari se poate face, dar e nevoie de aprobare deci hartzoage in plus.
Incearca si tu la ei, poate iti fac o oferta convenabila.
Bafta.
Răspunde