ce se intampla dupa accident
M-am ciocnit in parcarea unui mall de un taximetrist. Intersectia din parcare era nemarcata de vreun semn de cedeaza trecere de nici o parte. Conform regulei prioritatii de dreapta el e vinovat. Dupa incident el a plecat la 5 minute fara sa zica nimic. Eu m-am dus la daune cu procesul verbal dat de cei de la mall ca sa produs incidentul si ca celalalt a plecat de la locul incidentului.
La politie am declarat numarul taxiului implicat si el in accident. Ofiterul mi-a spus ca nu poate sa ii faca prea multe ca cica ar fi domeniu privat si sa mai trec peste vreo 2 zile sa ma mai interesez de situatie.
Ce fac daca ala nu se prezinta, raman cu masina avariata si cu buza umflata (figurat vorbind) ?
La politie am declarat numarul taxiului implicat si el in accident. Ofiterul mi-a spus ca nu poate sa ii faca prea multe ca cica ar fi domeniu privat si sa mai trec peste vreo 2 zile sa ma mai interesez de situatie.
Ce fac daca ala nu se prezinta, raman cu masina avariata si cu buza umflata (figurat vorbind) ?
-
Nonno - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Ghia sedan 2001 1.6 DFW/FYDB1
- VIN: WF0FXXWPDF1G06907