Legislaţie
Radarele fixe INTERZISE, exceptie DN1 !
Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Moderatori: KomandantuR, adicristea
Re: Radarele fixe din ţară au fost suspendate- ADEVARAT ?!
de adicristea » 12 Mai 2009, 17:20
Topicul acesta se inchide, iar discutia continua aici: viewtopic.php?f=126&t=32525&hilit=radare+DN1
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
-
adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
Re: Radarele fixe INTERZISE, exceptie DN1 !
de Alen » 12 Mai 2009, 20:54
ca sa nu pierdem din informatii, am unit totusi cele doua topicuri 

"Live for nothing or die for something"
-
Alen - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de razvaldinho » 22 Iul 2009, 14:10
prima oara cand am citit stirea am fost bucuros ca am scapat de toate camerele fixe, asa ca a doua zi am avut drum la bucuresti si am bagat tare si pe sub camere
...omisesem sa citesc ca sunt exceptate cele de pe DN1
...m-a mai ajutat traficul sa nu le iau pe toate...imi ziceam "ia uite-i si pe %^$# astia franeaza la camere, nu citesc si ei stirile???"
asa ca pana la sfarsitul anului n-o sa ridic nicio recomandata care o sa apara la posta

asa ca pana la sfarsitul anului n-o sa ridic nicio recomandata care o sa apara la posta

-
razvaldinho - Gold Member
- Maşina:
- VIN:
de martini » 22 Iul 2009, 17:15
poti sa le ridici linistit. la cate o sa-ti trimita astia, iei plicurile si le duci imediat la centrele de reciclare a hartiei, scoti de-o amenda doo 

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2