Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
23 Noi 2009, 00:10
Salut,
Asa cum spune si titlul, caut un avocat bun in cauze civile cu experienta in procese cu service-uri auto, preferabil din Bucuresti.
Pe scurt, acum 2 luni de zile am dus o masina in stare de functionare la un service autorizat Ford pentru a schimba niste garnituri. M-am trezit cu masina cu toate cele 4 injectoare defectate in mod subit. Evident ei nu recunosc nimic...
Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau recomandare, i-as fi recunoscator.
23 Noi 2009, 03:10
Cred ca cel mai indicat ar fi Officer,e greu sa gasesti un avocat care sa indeplinesca conditia de a stapani domeniul auto.
23 Noi 2009, 05:54
$1 scrie:$2alut,
Asa cum spune si titlul, caut un avocat bun in cauze civile cu experienta in procese cu service-uri auto, preferabil din Bucuresti.
Pe scurt, acum 2 luni de zile am dus o masina in stare de functionare la un service autorizat Ford pentru a schimba niste garnituri. M-am trezit cu masina cu toate cele 4 injectoare defectate in mod subit. Evident ei nu recunosc nimic...
Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau recomandare, i-as fi recunoscator.
Exact acelasi lucru l-am patit si eu la service Mercedes Autoklasse. Este destul de greu din pacate sa demonstrezi in instanta ca atunci cand masina a intrat la ei era in stare de functionare insa in orice caz merita incercat. Eu am incercat cu OPC-ul si am primit raspunsul ca e destul de complicata o astfel de situatie.
Cele 4 injectoare de pe masina ta au ajuns la alt motor.
23 Noi 2009, 18:24
Nea Gabi multumesc de recomandare dar eu nu ma ocup cu asa ceva. O sa fac instanta cand o sa mor de foame. Deocamdata ma aranjeaza munca de birou/consultanta.
Colegule Yolau, fara a dori sa te influentez in vreun fel, daca nu demonstrezi ca au defectat-o ei nu faci decat sa iti irosesti timpul si banii. In mod normal se face o expertiza de specialitate care trebuie sa concluzioneze ca masina s-a defectat in urma interventiei celor de la service. Expertiza costa si nu stii rezultatul... iar expertii de pe la noi nu te gandi ca sunt niste somitati in ale ingineriei auto.