Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de ronny » 04 Feb 2010, 15:28
am un Ford Focus din oct 2008 ,9000km motor 1.4 mai sunt cam 40 de rate a cate 120 euro tva inclus +50 euro casco pe luna, eu dau in toata 700 ron pe luna,
vreau sa stiu care este procedura de urmat?
si cel mai important ce ma intereseaza este: daca cumparatorul nu plateste ratele ,daca mai am eu vreo obligatie? atata timp cat facem toate actele la leasing si unde mai trebuie?
multumesc
-
ronny
- Incepator
-
- Maşina:
- VIN:
de adicristea » 04 Feb 2010, 17:08
Vorbeste la firma la care ai leasing, ei iti vor zice pasii de urmat pentru schimbarea utilizatorului in acte.
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
-

adicristea
- Membru al Asociaţiei ClubFord
-
- Maşina:
- VIN:
-
de Mihai L » 04 Feb 2010, 17:29
Se face un contract de novatie si practic se considera valoarea actuala a masinii din hartii (cat a costat-cat ai platit din ea). In principiu cred ca se pot renegocia si ratele/durata lor.
Dupa asta practic tu renunti la pretentiile tale si cumparatorul face un contract pe barba lui cu societatea de leasing, nu mai ai nicio treaba.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
-

Mihai L
- Membru al Asociaţiei ClubFord
-
- Maşina:
-
de ronny » 04 Feb 2010, 19:34
multumesc mult, asta vroiam sa stiu mai mult, daca o dau si nu plateste ala ratele daca mai am eu vreo treaba,adica sa nu ma ia pe mine cumva firma de leasing ca nu plateste ala
-
ronny
- Incepator
-
- Maşina:
- VIN:
Înapoi la Legislaţie