termen de despagubire in caz de dauna totala
buna seara!am o masina cumparata in leasing de la gemoney,in luna august 2009 am avut accident si dauna totala.masina a fost asigurata la tiriac,casco,dupa numeroase amanari si zeci de telefoane,societatea de asigurari a inaintat dosarul la leasing[luna decembrie].in 20-12,au virat si banii catre gemoney.acum,societatea de leasing,ma tot amana,cu tot felul de pretexte, cu plata despagubirilor.sant disperat si cu nervii la pamant!mai am o masina ,la ei,la care am intarziat cu plata,din decembrie incoace,imi pun penalizari,ma amenininta ca vin si-mi ridica masina,ca-mi fac dosar de ''recuperare'',cu 100euro,etc.daca le zic de banii care trebuie sa mii returneze ei imi zic sa sun la departamentul daune,de acolo imi spun ca o sa ma sune ei,nu mai suna,etc.curata bataie de joc!stie careva daca este termen in care trebuie sa-mi inapoieze banii?un sfat,ce sa fac in situatia de fata?[mentionez ca de la accident si pana in decembrie,ce le-a parvenit dosarul,am fost obligat sa platesc rata lunara la masina accidentata]
-
horea 5 - Incepator
- Maşina:
- VIN: