[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - termen de despagubire in caz de dauna totala

Legislaţie

termen de despagubire in caz de dauna totala

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

termen de despagubire in caz de dauna totala

Mesajde horea 5 » 04 Feb 2010, 19:38

buna seara!am o masina cumparata in leasing de la gemoney,in luna august 2009 am avut accident si dauna totala.masina a fost asigurata la tiriac,casco,dupa numeroase amanari si zeci de telefoane,societatea de asigurari a inaintat dosarul la leasing[luna decembrie].in 20-12,au virat si banii catre gemoney.acum,societatea de leasing,ma tot amana,cu tot felul de pretexte, cu plata despagubirilor.sant disperat si cu nervii la pamant!mai am o masina ,la ei,la care am intarziat cu plata,din decembrie incoace,imi pun penalizari,ma amenininta ca vin si-mi ridica masina,ca-mi fac dosar de ''recuperare'',cu 100euro,etc.daca le zic de banii care trebuie sa mii returneze ei imi zic sa sun la departamentul daune,de acolo imi spun ca o sa ma sune ei,nu mai suna,etc.curata bataie de joc!stie careva daca este termen in care trebuie sa-mi inapoieze banii?un sfat,ce sa fac in situatia de fata?[mentionez ca de la accident si pana in decembrie,ce le-a parvenit dosarul,am fost obligat sa platesc rata lunara la masina accidentata]
horea 5
Incepator

Maşina:
VIN:

Re: termen de despagubire in caz de dauna totala

Mesajde sorin_andrei » 22 Feb 2010, 23:31

solicita printr-o adresa scrisa si inregistrata la leasing clarificarea situatiei contractului de leasing
de la inregistrare pana vei primi raspuns nu vei putea fi obligat la nici o penalizare
adresa trebuia facuta imediat dupa producerea accidentului
valabil pt toate accidentele in leasing
sorin_andrei
Incepator

Maşina:
VIN:

Înapoi la Legislaţie