Indiferent de categoria pe care o ai, pentru alta categorie trebuie dat alt examen, si tot ceea ce inseamna asta.
Adica, daca nu ai aplicat si pentru categoria A (in cazul tau) in momentul in care ai aplicat si pentru categoria B, se aplica aceleasi proceduri ca si cum nu ai avea carnet.
Adica:
$1 scrie:$2ndiferent daca ai permis de categoria B sau nu trebuie sa faci scoala din nou. Scoala este valabila doar un an. Deci daca ai facut o data scoala in decurs de un an poti sa dai cate examene vrei si pentru ce categorii vrei. Daca a expirat anul trebuie sa o faci din nou.
$1 scrie:$2ndiferent daca ai permis de categoria B sau nu trebuie sa faci scoala din nou. Scoala este valabila doar un an. Deci daca ai facut o data scoala in decurs de un an poti sa dai cate examene vrei si pentru ce categorii vrei. Daca a expirat anul trebuie sa o faci din nou.
Chiar daca ai o subcategorie A1 (componenta a categoriei A) nu se acorda automat dupa 2-3-300 de ani categoria A. Pentru a dobandii aceasta categorie tebuiesc facuti pasii mentionati mai sus.
Eu de exemplu, cand am dat pentru categoria B, nici nu ma interesa categoria C, si acum imi pare rau.
Oricum sfatuiesc pe toti care se vor apuca de scoala de soferi, daca au posibilitatea financiara, sa opteze si pentru alte categorii sa o faca.
Multa bafta!!