Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Masini inmatric. in BG - RADIATE daca nu platim impozitul ?

25 Iun 2010, 18:21

STIE CINEVA CARE ESTE TREABA CU RADIEREA FISCALA DIN BG AM SI EU UN FORD MONDEO DE BG SI MAU DISPERAT COLEGI CA ESTE RADIATA DIN BG DACA NU I-AM PLATIT IMPOZITUL SI DACA MA OPRESTE POLITIA IMI IA PLACUTELE SI ACTELE STIE CINEVA CEVA DETALII SAU MAI RAU A PATITO CINEVA?
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 26 Iun 2010, 19:25, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Titlu, sectiune

Re: PT.CEI CARE AU FORD DE BG

26 Iun 2010, 13:23

colegu si eu am un ford inmatriculat pe bulgaria de 2 luni si ink nu am avut probleme si cica toata treaba asta e la cei fara asigurare fara itp nu la noi cei cu acte
eu mi-am inmatriculato la Dobrich (TX 2022.. )

Re: PT.CEI CARE AU FORD DE BG

26 Iun 2010, 19:11

am si eu un ford pe bg , in nush ce localitate "cc....cb" .
nu cred sa fie radiata de nicaieri "depinde cu ce oameni ai lucrat acolo "
eu am fordu la ei de aproape 3 luni, ma oprit passatu lu garcea la podu iloaiei si mia verificat actele . e tot ok . mia dat actele cu tot cu "drum bun" :)
nu te lua dupa gura targului .
mergi linistit
+ ca fiscu de la noi , nu are nici o treaba cu fiscu de la ei ;) "asta ca pont"
bafta si drumuri bune

Re: Masini inmatric. in BG - RADIATE daca nu platim impozitul ?

26 Iun 2010, 20:28

noi astia cu numere de bg avem obligatia sa ne platim din timp asigurarea si itp-ul, pentru ca altfel vor fi instiintati proprietarii (cel/cea care e efectiv proprietarul masinii), pentru ca acea persoana sigur nu plateste asta. evident, masina va fi radiata (probabil?!) si noi vom avea probleme si pana la urma va trebui sa le inmatriculam iar, ori acolo, ori aici in ro.
Răspunde