$1 scrie:$2n general, eu sunt impotriva foliei/ionizarii, intrucat ma ajuta, atunci cand conduc, sa pot vedea prin luneta si parbrizul celui care e in fata mea. vad mai devreme eventualele obstacolo, am timp mai mult sa reactionez, etc.
Poti sa fi in intersectie, si sa nu vezi de o duba, sau de o mania, mai mare (mai inalta) decat a ta.
Sa nu mai vorbim, de faptul, ca la majoritatea masinilor, NOI, care se vand, geamuri, ionizate, sau cu o anumita tenta tenta de culoare, sunt trecute la optionale.
Nu ma afecteaza, daca geamurile (obloacele) unuia, sunt ionizate, sau infoliate, pot fi si impachetate.
Tot asa nu pot sa vad, de un refugiu de pietoni..
Cred ca afirmatia ta cade, in acest caz.
In Timisoara, de exemplu, stiu o firma care ionizeaza geamurile laterale, si luneta, atat in limitelele, legii, cat si cat cere clientul, dar pentru varianta 2 nu ofera acel certificat, si abtibildul.
Daciile vechi, sau ma rog, de prin 2000 aveau geamurile ionizate din fabrica (nu toate) si nici draq nu m-a oprit sa ma intrebe de certificate, si alte prostii.
Acele masini de ce nu aveau certificat?
Nu am nici folie, si nici geamurile nu-mi sunt ionizate, dar..nici nu stau la discutii cu politia, in momentul in care sunt in regula.