Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Nelamurire constatare asigurare

06 Sep 2010, 15:03

Deci masina care o conduc este a firmei la care lucrez si pana am lauto eu la cateva zile inainte a fost lovita in parcare. Azi a venit un agent de la asigurari sa fac constatarea. Respectivul a facut poze la aripa spate ( aici fiind urma loviturii ) si de asemenea a mai facut o poza la bord ( la vitezometru/turometru , kilometraj ) .

In momentul respectiv ma cam grabeam si nu am apucat sal intreb pentru ce ii foloseste respectiva poza.
Mentionez ca zilele urmatoare urmeaza sa plec in tara cu masina respectiva si dupa ce voi veni masina va fi bagata in service pentru reparatia respectiva.

Deci intrebarea mea ar fi pentru ce a facut poza bordului ? Daca are cineva idee as fi recunoscator daca m-ati pune in tema.

Multumesc

Re: Nelamurire constatare asigurare

06 Sep 2010, 16:10

pt kilometri evident, apare in dosarul de dauna

06 Sep 2010, 16:53

Bine atunci am o alta intrebare. Daca eu o sa plec inafara orasului si dupa ce vin o sa repar masina. Se mai verifica kilometrajul ceva? sau apare doar odata in acel dosar si dupa nu mai intreaba nimeni de el ?

06 Sep 2010, 18:05

dupa aprobarea dosarului ai la dipozitie o perioada de timp sa repari masina (parca un an) dar probabil depinde si de asigurator si stai linistit nu are nimeni treaba cu km :)

06 Sep 2010, 18:35

Eu cred ca rolul determinant il are in cazul unor daune totale; uzura se calculeaza in functie de varsta, kilometraj, etc.
Aici te duci la asigurator cu km dati inapoi creste valoarea despagubirii; dar daca te gaseste in baza de date ca tu aveai 170.000 km la o avarie oarecare si la dauna totala apari cu 90.000 km apare un mare semn de intrebare... :D

07 Sep 2010, 13:00

cand am avut treaba pe la casco mi-au facut poze si la bord. probabil pentru treaba cu dauna totala.
Răspunde