Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
26 Iul 2010, 16:42
Salut,
Vreau sa ies din tara cu masina tatalui meu si as vrea sa stiu daca am nevoie de imputernicire(romana/tradusa in engleza). Precizez ca pe certificatul de inmatriculare suntem trecuti atat tatal meu ca proprietar "C2" cat si eu ca utilizator persoana fizica "C3=C1" unde
C1=posesorul certificatului de inmatriculare
C2=proprietarul masinii
C3=persoana juridica sau fizica utilizator al masinii
Tarile tranzitate vor fi Serbia, Muntenegru, Croatia.
Daca aveti eventual alte sfaturi..., chiar va rog...
Merci anticipat!
26 Iul 2010, 16:57
ar fi ibne sa o ai la tine "just in case" - tradusa, desigur, si legalizata
21 Iun 2011, 11:21
acelasi lucru as vrea si eu sa aflu.Pe la sf lui august voi pleca in Bulgaria, iar masina e inscrisa pe numele fratelui(intre timp eu am cumparato de la el si nu am mai facut acte).Trebuie procura ceva?Am mai fost acum vreo 3-4 ani tot pe la bulgari si nu ne-au cerut decat buletinele la vama, nu permis, nu talon, nimic...Ce sfaturi aveti ?
21 Iun 2011, 11:32
Eu am trecut de vreo 4 sau 5 ori la vecinii de peste Dunare cu vreo 2 masini pe numele tatalui meu si nu m-a intrebat nimeni nimic.
Ultima data (de Paste) nu mi-a cerut nici talonul doar C.I-urile celor din masina.
27 Iun 2011, 22:37
eu am trecut vama Nadlac anul trecut de vreo 4-5 ori si nu ma intrebat nimeni nimic,cu toate ca aveam imputernicire tradusa si legalizata si in Germania ma oprit politia dar nu a intrebat nimic de nici o imputernicire cu toate ca pe talon e tatal meu ca proprietar,dar daca vor sa te frece iti cer si pe mama imputernicirii
numa bine!
28 Iun 2011, 08:22
multumesc pt raspunsuri..
28 Iun 2011, 08:55
normal ai nevoie de imputernicire dar daca esti trecut in certificat ca utilizator nu ar fi o problema sa nu o ai.