Eu am mai multe autoturisme : Ford Scorpio 2, Ford Ka, Volvo 144, Mercedes clasa S , W 126 - inmatriculat in BG si inca cateva, am la fiecare asigurare, itp valabil dar nu circul cu ele in acelasi timp.
Deci contribui foarte serios la asigurari, impozite la stat, service-uri.
In plus nici nu exista vreun sistem de reduceri atunci cand ca si persoana fizica inchei mai multe asigurari , avand acelasi proprietar.
Si iti mai spun, ca la noi e...., de exemplu pentru Mercedesul meu cu motor de aproape 3000 cmc plateam un impozit anual in jur de 2200 roni iar in Bulgaria impozitul este in jur de 60 leva/an.
Dar ai dreptate in cazul meu sistemul este avantajos.... dar pentru asigurator si ce conteaza asiguratul, pentru ca de exemplu cand inchei o asigurare pentru unul dintre autoturisme , asigurare pentru 6 luni si daca merg cu acel autoturism 2,3 luni deoarece am mai multe autoturisme.
Sunt si alte cazuri : unii lucreaza sa zicem in strainatate si cand vin in concediu in tara vor sa plateasa pentru cat folosesc autoturismul
Pentru Mihai L : IMPORTANT ESTE CA SISTEMUL SA DIVERSIFICE SCADENTELE , FIECARE SA FIE LIBER SA ALEAGA CE SCADENTA VREA , CA LA BANCA PE 1, 3, 6, 12 LUNI. TU POTI ALEGE CUM VREI PE 6 SAU 12 LUNI ASA CUM PREFERI.
SI AL DOILEA LUCRU IMPORTANT FIECARE SA PLATEASCA PENTRU CAT FOLOSESTE.
MAI MENTIONEZ CA ANUL TRECUT NU AM PROVOCAT DIN CAUZA MEA NICI UN ACCIDENT, deci nu am pus societatile de asigurari la vreo plata.