Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
13 Noi 2011, 22:01
Impozitul dublat la masinile cu un motor cu o capacitate de peste doi litri, care a fost introdus in vara anului trecut, va fi eliminat de la 31 decembrie, dupa ce Legea 88/2011, care prevede acest lucru, a fost publicata in Monitorul Oficial.
Astfel, impozitul local pentru masinile cu o capacitate de peste 2.000 de centimetri cubi se va injumatati.
Pentru autoturismele cu capacitatea cilindrica intre 2.601 cmc si 3.000 cmc inclusiv, se platea de la 60 lei la 144 lei/200 cmc, si la autoturisme cu capacitatea cilindrica de peste 3.001 cmc, de la 120 lei la 290 lei/200 cmc.
Text preluat de pe autorol.ro
13 Noi 2011, 22:14
Mircea, nici nu-mi vine sa ma bucur. Cat de reala e povestea asta? Se va schimba cu adevarat asa cum se spune? Pentru ca eu ma pregateam sa fac omologare la un motor de 2,0 tocmai pentru a scapa de impozitul care ma omoara la propriu. N-am mai apucat sa fac omologarea pentru ca au intervenit niste probleme si banii s-au dus in alta directie, dar ma pregateam s-o fac la anul. Daca s-au razgandit din nou e o treaba buna, am scapat de-o cheltuiala.
13 Noi 2011, 22:20
E real, e in monitorul oficial. Stiam de mai de mult, Huffy, coleg coforumist nu gasise legea in MO si m-am gandit sa pun asta intr-un topic. Modele vechi au motoare de fuga numai cu cilindree mare, iar la diesele - tragedie. gandeste-te numai la Scorpio 2.5D si la Sierra 2.3D. Tu ce ai pe Granada ta, 2.8 ca mine?
13 Noi 2011, 22:24
Suna bine, dar eu zic sa asteptam si sa vedem ce se intampla...
14 Noi 2011, 22:17
am mai auzit eu una cu revenirea salariilor la valorile de dinainte de taiere...
14 Noi 2011, 23:47
scuze de offtopic, dar

Buna gluma, buna, de ar fi si adevarata.