Intilniri cu Politia Rutiera
POVESTEA RADARULUI DIN BRASOV
5 ianuarie, in padurea bogatii, adispanu mergea de la sighisoara spre brasov; drum curat, neaglomerat, bellu' in functiune ... restrictie de 40 km/h in afara localitatii; ok, luam curba, vad 3 masini parcate pe stinga (zic, eh, parcare) cind deodata detectoru explodeaza; frina brusca ... apoi bipait intens la bell ... insa politistu deja iesise din ultima masina parcata si ma trage pe dreapta
legitimare, acte, ok, cere viteza: 82 km/h (cand io DEJA frinasem nitel); ma intreaba "ati vazut limitarea de 40"? zic da, insa "era drumu liber si ... am depasit-o"
imi face PV pe viteza de 77km/h si imi atrage atentia ca in una din masinile parcate murisera doi oameni cu 2 zile inainte, exact in acea portiune de drum; ne salutam si plec
POVESTEA FILTRULUI DE LA 05:18
in noaptea de 7/8 feb adispanu merge la petrecere; bea un gin tonic pe la 9 jumate si o gura de whiskey pe la 12 noaptea
pleaca de acolo conducand o masina cu ITP expirat, a unei prietene
la ora amintita e oprit de un filtru pe strada ce leaga giurgiului de berceni (irimceanu or something); legitimare, actele, politistu zice "v-a expirat itp-ul" io zic "da, stiu, e masina unei prietene ca a mea e in service"; "ati baut?" "da, pe la 12" "pai si daca iese?" "mda ... n-o sa fie bine"
trec la fiola; rezultat: 0,00%
dau sa plec, omu zice: "daca beti, mincati ceva sau dormiti vreo 3 ore ... ca se mai atenueaza"
asta e
- adispan
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
- VIN: WF03XXGCD36M19528