@MihaiL : Nu cred ca e cazul ca ne contesti bunul simt. Problema parcarilor in centru e arhi-cunoscuta. Nu vreau sa parchez gratis, as da un ban fericit daca s-ar amenaja noi locuri de parcare. In ziua respectiva nu am gasit loc nici macar in parcarea cu plata de pe langa Sala Palatului. Oricum, nu mi se pare o solutie optima cea cu ridicatul masinilor, este exact pe principiul pumnului bagat in gura si nu ai alternative.
Mie mi s-ar parea foarte corect sa-ti ridice masina atata timp cat ar exista locuri suficiente de parcare, iar taxele sa fie si astronomice, deoarece in acel moment ar fi efectiv nesimtire, sa ai loc de parcare si tu sa o parchezi tot pe interzis...
Problema e ca ei au inceput toata actiunea cu parcarile un pic pe dos. Mai intai ridica masini, strang bani, iar din banii nostri, poate vor ridica mult promisele parcari. De ce nu se ridica frecvent masini si din sectorul 3 ?! Deoarece, in sectorul 3 parcarile sunt deja amenajate...
@steauaboy : Nici nu l-am luat vreo clipa in considerare. Problema e, daca se va concretiza ceva printr-o recomandata. Sa speram ca nu.

@Chipu : Da, ar fi posibil sa-mi fi fost pus chiar si la sto. Oricum, masina nu incurca absolut deloc, doar ca era semn de parcare interzisa, ca pe aproape toate stradutele din zona respectiva.