Re: Problema cu politia, retinere permis auto.

In alta ordine de idei spui ca armele sunt eliberate pentru misiune in baza unui tichet de armament, m-ar interesa si pe mine o lege, un act normativ, un ordin sau ceva in baza caruia se fac aceste eliberari cu tichete de armament asa cum si eu mi-am argumentat spusele cu citate din Legea privind regimul armelor si al munitiilor.
Si apropo de Legea privind regimul armelor si al munitiilor, ai mentionat ca lucratorii pot lua armamentul acasa daca intruneste si respecta conditiile regimului armelor si munitiilor, din cele doua afirmatii inteleg ca daca vrea sa ia arma acasa trebuie sa respecte legea mentionata de mine iar daca o ia in interes de serviciu nu trebuie sa o respecte ci doar sa intocmeasca un tichet de armament pe care nu-l gasesc specificat nicaieri

In ceea ce priveste faza cu solicitatul ordinului de serviciu sau a altor documente sa nu ma bagi in aceeasi oala cu cei care au afirmat ca asa ar face deoarece eu nu fac asa ceva

Ba chiar eu am fost oprit si testat cu aparat etilotest de un echipaj dintr-un sector in alt sector ei scriind sectorul in care credeau ca se afla si totusi am stat si 6 luni pe bara fara sa ma folosesc de aceasta portita prin care puteam sa le anulez PV-ul

- Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw