Legislaţie

2 triunghiuri

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: 2 triunghiuri

Mesajde William22 » 01 Ian 2012, 15:19

e cat se poate de logica si cat se poate de corecta prevederea ca trebuie sa ai doua triunghiuri reflectorizante(art.8 din O.U.G. 195/2002) , si va explic si de ce , cu exemplul unui caz concret . Am

Am solutionat pe timp de noapte un accident de circulatie . Un autoturism , pe Dj , in afara localitatii , i-a explodat un cauciuc , a derapat , s-a lovit in curba foarte stransa cu doar o banda pe sens de borna kilometrica , si a rupt bratul la cealalta roata de pe fata , si a ramas cu autoturismul perpendicular pe banda sa de mers , intrand si pe o parte din banda de celalalt sens de mers . Cele doua triunghiuri puse cu 50 m in fata si spatele autoturismului au fost singurele lucruri care l-au scapat de un nou accident pana la sosirea unui echipaj de politie , fiindca nu aveai de loc vizibilitate in acea curba si toata lumea circula cu viteza pe acel tronson de drum . Asa ca , nu a fost prost ala care a introdus aceasta prevedere in codul rutier .
Mondeo Ghia , 2004 , 2.0TDCI , 131 CP/96 KW , Full Option , Negru Perlat
William22
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WFOWXXGBBW4B17969

Re: 2 triunghiuri

Mesajde mirceamiron » 01 Ian 2012, 18:24

asa este. in multe situatii te poate salva(amenda si chiar viata) al 2-lea triunghi.
deci, nu este o prostie.
nu am stiut nici eu. si cind te gindesti ca am 2 triunghiuri, dar 1 este in beci :D . am sa-l pun in masina
Nimic din ceea ce este scris cu litere mici nu este favorabil.
Ceea ce dau paragrafele scrise cu litere mari este anulat de paragrafele scrise cu litere mici.
mirceamiron
1nsane Member

Maşina: Ford, focus, 2012, 1,6 tdci,
VIN: WF0LXXGCBLCT21475

Anterior

Înapoi la Legislaţie