Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Re: Asigurari...Jepcari

10 Mai 2013, 17:15

Daca faceai asigurarea pe un an aveai B8 . Mai mult nu se poate deocamdata pentru ca sistemul functioneaza de mai putin de 5 ani .

16 Iun 2013, 22:06

M-am tampit...874 de lei cea mai ieftina asigurare :| Am facut o recalculare asa de plictiseala...Si acum 2 luni maxim mi-am facut asigurare cu 545 de lei.Ce se intampla ?

16 Iun 2013, 22:41

Traiesti in Romania . :))

16 Iun 2013, 23:31

Clar..dar totusi 874 ? De la 550?Trebuie sa ma interesez care e situatia...

17 Iun 2013, 00:13

A crescut mult pretul la asigurari pentru soferii sub 27 de ani, din punctul meu de vedere e hotie, dar nu avem ce face.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

17 Iun 2013, 15:49

Pai stiu ca a crescut la cei sub 25 de ani...In septembrie cand i-am facut asigurare prima oara am platit 330.Apoi 550.Dar cine plateste 900+?Mai bine merg fara decat sa le dau banii astia.Si nu am niciun beneficiu.

17 Iun 2013, 21:23

$1 scrie:$2..Si nu am niciun beneficiu.

Asta e ca asigurarea de boala... Imbolnaveste-te, eventual si incurabil, ca sa ai beneficii... =))

Cand vei da peste vreo alta masina, sa vezi ce beneficii ai cand nu va trebui sa-ti vinzi masina si casa ca sa repari daunele. :D

18 Iun 2013, 12:44

$1 scrie:$2-am tampit...874 de lei cea mai ieftina asigurare :| Am facut o recalculare asa de plictiseala...Si acum 2 luni maxim mi-am facut asigurare cu 545 de lei.Ce se intampla ?

Salut,

Cel mai probabil serverul CEDAM unde se verifica istoricul daunelor era picat in acel moment si ulterior cand ai refacut calculul ai avut aplicat acel bonus/malus (in cazul tau bonus).

Este o problema frecvent intalnita. Nu este vina detinatorului site-ului cu calculator RCA, ci a celor de la CEDAM. Din pacate, noi ca brokeri nu putem interveni in alt fel. Daca am putea, am oferi o cotizatie lunara doar sa aiba mai multe servere de backup in cazul in care unul din ele pica, dar si pentru imbunatatirea platformei.

Asadar, nu este de la noi, este de la ei. Si uite cum am aruncat pisica in curtea vecinului.

Numai bine!

18 Iun 2013, 12:57

$1 scrie:$2..
Cel mai probabil serverul CEDAM unde se verifica istoricul daunelor era picat in acel moment...

Cu alte cuvinte se face un calcul pentru o taxa fara sa aiba date exacte si nu te avertizeaza??? Mi-e greu sa cred ca asa lucreaza.
$1 scrie:$2si ulterior cand ai refacut calculul ai avut aplicat acel bonus/malus (in cazul tau bonus).

"ulterior" a fost inainte, de fapt... :D
(a facut asigurarea acum doua luni cu 545 iar acum la recalculare i-a dat 874)
Eu as zice ca daca nu sunt explicatii rezonabile (modificari de conditii/tarife) mai degraba ia legatura cu cei de la CEDAM sa verifice daca datele lui sunt corecte.
(Eu am patit ceva similar - au pus un CNP gresit, iar cand l-au corectat a iesit mai mare RCA-ul de plata. Masina fiind asigurata la ei dinainte de variantele bonus/malus si fiind fara incidente, au realizat si ei ca e ceva gresit si au contactat CEDAM pentru remediere. In cateva zile s-a rezolvat)

18 Iun 2013, 22:57

Pana in septembrie au timp sa-si puna totu in ordine.Pana atunci trebuie sa ma lecuiesc putin de viteza si agresivitate sa nu o palesc :))
Răspunde