Re: Recuperare taxa de prima inmatriculare

Domnule Marinescu,
Inteleg ca sunteti, probabil, dezamagit dar as vrea sa va reamintesc ca "indrumarea" de care spuneti de fapt nu a fost chiar o "indrumare" ci ati cerut modele de a actiona in instanta si din cate am inteles, vi s-a spus ca se va reveni cu mail. Din pacate, observ ca deja ati tras si concluziile. V-as ruga sa vi le retrageti.

In primul rand pt a va reprezenta in instanta si in fata oricarui organ, Politia Rutiera, Asigurator, etc pt a o putea face conditia este sa fi-ti membru al Asociatiei, asa cum sunteti membru al acestui forum.
Intr-o alta ordine de idei, ASDR tocmai din acest motiv a fost constituit, pt a oferi sprijin juridic si rutier membrilor sai.
Nu as vrea sa par agresiv, dar v-as intreba ce anume ati scrie la intampinarea formulata de DFP pe care urma sa o primiti? Si va mai pun o intrebare: dvs. credeti ca avocatul munceste pe aer?
Inainte de a infiinta ASDR, cu toate ca nu mi se ridicase masina, am sunat la un cabinet de avocatura pt a stabili o intalnire pt a purta o discutie despre o posibila colaborare pe partea de ridicari masini. Mi-a spus, inainte cu o ora de a ne intalni ca ma costa 50 de lei "consilierea". Dupa ce am inchis telefonul, mi-am zis in gand.... probabil e nebun sa-mi ceara 50 de lei doar pt a discuta, nimic mai mult.
Tocmai, luand in calcul banii scosi din buzunar pt recuperarea masinii si amenda de la Rutiera s-a depasit salariul minim pe economie. De unde bani sa mai dai onorariu si la avocat pt a te reprezenta? Nu ai de unde, pur si simplu. Si atunci a aparut ASDR, pt a incerca sa sprijine.
Si, in plus, pe langa serviciile de recuperare a taxei de prima inmatriculare, in aceeasi cotizatie de a deveni membru beneficiati de asistenta juridica timp de 12 luni pt orice problema, abuz de care va loviti. Fie din partea Politiei Rutiere, fie din partea asiguratorilor. Sau poate nu vedeti ca noi, ca soferi, suntem ai nimanui?
Marti dimineata, 10 mai, la ora 10:30 la B1 TV, s-a discutat impreuna cu d-nul Braileanu, avocat partener ASDR, cu ASDR-ul si cu d-nul avocat Gheorghe Piperea despre abuzurile ridicarilor auto. S-a promis o viitoare emisiune si despre cat de legala este taxa de poluare, promisiune de care sper sa se tina de cuvant moderatorul emisiunii. Va voi anunta daca se va tine emisiunea si cand anume.
ASDR-ul plateste comunicatele de presa pe care le da pt a afla cat mai multi soferi de Asociatie, plateste hosting la site, plateste internetul, abonament telefonic, chirie, onorariile pt serviciile oferite catre membri din partea domnilor avocati, consilierul juridic si alte cheltuieli gen cartus la imprimanta, etc. Nu ne iarta nimeni si nu ne face nici noua la randul nostru servicii gratuite. Din pacate.
V-am inteles problema, imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta nemultumire din partea dvs. dar pana la a trage asemenea concluzii si sa sustineti pe forum asa ceva, fara macar a sti ce vorbiti, drumul e foarte lung.
Si, nu v-as dori, sa reveniti vreodata cu un telefon cu o alta problema gen asiguratorul va plimba de pe o zi pe alta sau ca v-a retinut permisul intr-un alt oras. Sau vi s-a ridicat masina...
O seara cat mai frumoasa.
Marian Morosanu
Ps: Sunt persoane pe forum care s-au inscris in Asociatie. Daca doresc, pot interveni.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
- ASDR Romania
- Incepator