de xsindaman » 16 Mai 2012, 14:47
Cei care sunt dispusi dupa cum zici tu sa cheltuie atatia bani si timp pe: taxe pe numere rosii, RCA in fiecare luna, taxe pentru avocati , etc, etc cred ca ar trebui apreciati nu blamati. Cinste lor ca nu accepta orice li se serveste pe tava din partea guvernului si nu numai. Aici cred ca este mai mult vorba de principii si atitudine. Ma bucura sa vad ca inca mai sunt oameni cu coloana vertebrala si anumite valori printre noi.
Daca fiecare in parte ar face la fel, la nivel national, ar insemna unitate, un semnal de alarma.
Daca toti ar pleca la fel ca tine capul, s-ar alege praful. Poate chiar asta se intampla in momentul de fata in tara.
In caz ca nu ai citit foile alea de inmatriculare (ca poate in cazul tau nu a fost nevoi), ai fi vazut ca mie unu, cel putin mi s-a perceput taxa pentru simplul fapt ca masina nu ar fi fost inmatricula anterior intr-o tara europeana, pe cand ea fusese deja inmatriculata in Belgia (tara membra, ba chiar fondatoare) si apoi adusa la noi si acest lucru este cel putin deranjant.
Daca tu nu esti de acord cu aceasta idee, macar lasa-i pe altii sa fie de acord si sa lupte pentru drepturile lor, pentru ca pana la urma urmei lupta chiar pentru tine chiar daca nu-ti dai seama.