Switch to full style
Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
Răspunde

Dauna totala mondeo 2003

19 Sep 2017, 07:59

Mi-a fost lovita masina parcata de un pusti de etnie care se dadea cu mare viteza pe sos Industriilor.A reusit sa taie 4 benzi,sa intre pe trotuar si sa imi loveasca masina in spate.De acolo masina mea a ricosat intr-un stalp pe care l-a daramat.
Fara discutie dauna totala,n-ai ce sa mai repari la ea.
Masina e un Mondeo mk3 din 2003,2.0 tdci 115hp,diesel.
Nu am idee de nivelul de echipare,are climatronic,oglinzi electrice/incalzite,abs,esp,4 geamuri electrice,parbriz incalzit,6/8/10 airbag,nu stiu exact,scaun sofer reglabil electric pe inaltime.
M-ar interesa daca exista cineva aici pe forum care-mi poate spune cam care e marja minima/maxima de despagubire pe RCA-ul vinovatului,nu vreau sa ma imbrobodeasca cei de la City Insurance cu vreo suma mult prea mica.
Va multumesc anticipat!

Re: Dauna totala mondeo 2003

19 Sep 2017, 10:19

Imi pare rau de patanie...
La mine pe polita de RCA de la City scrie: Limita de despagubire pentru pagube materiale este de 1.220.000€. Deci nu prea are cum sa te imbrobodeasca, depinde la cat evalueaza ei masina dupa catalog in functie de dotari, vechime etc.
Baga VIN-ul aici si vezi exact ce dotari ai, ca sa compari cu ce vor zice ei: http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do
Răspunde