Legislaţie

Contestare proces verbal

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Contestare proces verbal

Mesajde olarusn » 05 Feb 2009, 21:26

Buna ziua. Am o intrebare pt cei care au avut probleme cu politia. Daca politistul a constatat ca masina care am indicat-o eu a fost cea care m-a lovit in parcare si acest lucru dupa doua luni de la data accidentului datorita faptului ca cel pe care l-am indicat a facut tot posibilul pt. a nu veni cu masina la politie desi a primit personal cel putin 4 citatii ce sanse are acesta sa aiba cistig de cauza la contestarea pv-ului?
olarusn
Ford Freak

Maşina: ford mondeo 2004 1998cm 116cp abs,esp.ful electric
VIN: WF04XXGBB44Y74139

Re: Contestare proces verbal

Mesajde luciusss » 05 Feb 2009, 22:25

Esti convins ca a semnat de primire ??? Daca nu a semnat nu a avut cum sa ia la cunostina despre citare motiv pentru care nu ii poate face nimic.
Referitor la accident in instanta e cuvantul tau impotriva cuvintului lui fara nici un alt mijloc de proba , deci . . . . . . cam greu de dovedit ca el a fost cel care te-a lovit .
FF Trend Coll., 1.6 - 100 hp, sedan, sea grey
<< 2007 >>
luciusss
Member

Mesajde Dragos Laurentiu » 25 Feb 2009, 20:35

dupa 3 citatii procedurale i se emite mandat de aducere si va fi adus cu forta de catre politie la proces . dak nu se prezinta la proces ai sanse de castig in lipsa deoarece cel in cauza nu isi poate sustine nevinovatia si va fi judecat in lipsa .
Dragos Laurentiu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo , 2004 , 2.0 TDCI - 131 CP , Echipare Ghia
VIN: WFOWXX9BBW4B17969

Mesajde olarusn » 25 Feb 2009, 20:56

Respectivul nu s-a prezentat la politie cu masina pt. a se face reconstituirea. Dupa doua luni s-a prezentat [fortat de faptul ca actualului proprietar i s-a retinut certificatul de inmatriculare] si s-a constatat ca el ma lovise. A contestat pv. ca dupa aceea in cazul in care v-a cistiga sa-mi ceara daune morale pt. faptul ca l-am purtat pe drumuri desi a venit dupa doua luni. Si referitor la citatii am vazut politistul de doua ori iesind din blocul respectivului deci nu a lasat citatiile in posta sau la vecini.
olarusn
Ford Freak

Maşina: ford mondeo 2004 1998cm 116cp abs,esp.ful electric
VIN: WF04XXGBB44Y74139

Înapoi la Legislaţie