Radar mobil si abuzuri
Salutare,
Ieri dimineata am fost pana in Bucuresti,in localitatea Puchenii Mari logan alb cu radar "patrula".Am mers paralel cu el pana la semnul de iesire,cand normal am accelarat de la 75 pana la aproape 100.Dupa 500m sunt tras pe dreapta din scurt...
-Buna ziua,Costache ma numesc,actele la control
-BUna ziua,pentru ce?
-Pentru radar v-am oprit,,
-Da?,care,cel mobil?
-Da!
-Asteptati in masina...
Astept 10minute...
-Aveti de plata 120lei si 3 puncte pe permis,viteza a fost de 99 la ora.Semnati.
-Nu semnez nimic!
-De ce?
-Nu v-ati legitimat,nu mi s-au prezentat documentele care sa ateste ca aparatul radar poate citi viteza din mers.Eu n-am avut 99 in localitate niciodata!
-Nu semnati?
-Nu!
-Autorizatie ptr folie! citeste el autorizatia..Va iau talonul sa stiti!
-Pentru?!
-Bara fata nu e omologata rar.
-Hai domnule,incepem cu d;astea? Amenintari samd?
-Nu domnule,ia sa vedem roti..
-Ce-i cu ele? Sunt jante originale,asa a venit masina.
-Da,dar sunt trecute in talon/
-Nu,ptr ca voi nu le-ati trecut? Sunt trecute in carte...sa le trec eu in talon cu pixu?
-Deci semnati pv?
-DOmnule,am fost destul de clar! Nu semnez pentru abuzuri...
-Va retin talonul sa stiti!
-Nu aveti nici un drept! si pe langa contestatia pv-ului voi face plangere si impotriva dvs ptr ca faceti abuzuri!
-Intr-un final am semnat pv-ul pentru ca ma saturasem sa ma cert cu organu prostit de foame.Acum,cum fac contestatia? N-am mai facut asta pana acum si habar n-am.Amenda trebuie platita nu? In cazul in care castig,va trebui sa mi se returneze banii sau?
Astept raspunsurile celor trecuti prin astfel de experiente!
Ieri dimineata am fost pana in Bucuresti,in localitatea Puchenii Mari logan alb cu radar "patrula".Am mers paralel cu el pana la semnul de iesire,cand normal am accelarat de la 75 pana la aproape 100.Dupa 500m sunt tras pe dreapta din scurt...
-Buna ziua,Costache ma numesc,actele la control
-BUna ziua,pentru ce?
-Pentru radar v-am oprit,,
-Da?,care,cel mobil?
-Da!
-Asteptati in masina...
Astept 10minute...
-Aveti de plata 120lei si 3 puncte pe permis,viteza a fost de 99 la ora.Semnati.
-Nu semnez nimic!
-De ce?
-Nu v-ati legitimat,nu mi s-au prezentat documentele care sa ateste ca aparatul radar poate citi viteza din mers.Eu n-am avut 99 in localitate niciodata!
-Nu semnati?
-Nu!
-Autorizatie ptr folie! citeste el autorizatia..Va iau talonul sa stiti!
-Pentru?!
-Bara fata nu e omologata rar.
-Hai domnule,incepem cu d;astea? Amenintari samd?
-Nu domnule,ia sa vedem roti..
-Ce-i cu ele? Sunt jante originale,asa a venit masina.
-Da,dar sunt trecute in talon/
-Nu,ptr ca voi nu le-ati trecut? Sunt trecute in carte...sa le trec eu in talon cu pixu?
-Deci semnati pv?
-DOmnule,am fost destul de clar! Nu semnez pentru abuzuri...
-Va retin talonul sa stiti!
-Nu aveti nici un drept! si pe langa contestatia pv-ului voi face plangere si impotriva dvs ptr ca faceti abuzuri!
-Intr-un final am semnat pv-ul pentru ca ma saturasem sa ma cert cu organu prostit de foame.Acum,cum fac contestatia? N-am mai facut asta pana acum si habar n-am.Amenda trebuie platita nu? In cazul in care castig,va trebui sa mi se returneze banii sau?
Astept raspunsurile celor trecuti prin astfel de experiente!
- BoogY