Ce trebuie sa stiu la cumpararea unui autovehicul S.H.?
Salut!Vreau sa i-mi achizitionez un Ford Fiesta (nu cel nou scos acum,cel dinaintea lui - acela cu faruri tip ochi de broasca
) TDCI 68 CP second hand.
1.Ce trebuie sa stiu legat de acesta?
2.Cum se verifica seria VIN si mai ales unde(presupun ca la un dealer Ford)?
3.La un dealer Ford gen (BDT sa zicem) se poate verifica daca s-a umblat la numarul de Km,sau daca a avut vre-o reparatie importanta?
4.Cam cat ar costa o verificare pe tester?
5.Ce trebuie sa stiu legat de cartea de service?
6.Daca cumpar respectiva masina de la o persoana fizica,ce acte trebuie sa i-mi arate ca sa stiu daca masina este sau nu in leasing sau ceva de genul.
7.La vanzarea acesteia,cam cat ar costa contractul de vanzare cumparare si unde se poate face?
8.Ce acte trebuiesc intocmite la vanzarea masinii?
9.Radierea masinii se poate face pe loc?
10.Numerele provizorii de unde se pot lua?Eu as vrea ca numerele provizorii sa le i-au in aceiasi zi.
Eu sunt din Pitesti si masina este inmatriculata in Bucuresti.
Va multumesc mult pentru timpul acordat!

1.Ce trebuie sa stiu legat de acesta?
2.Cum se verifica seria VIN si mai ales unde(presupun ca la un dealer Ford)?
3.La un dealer Ford gen (BDT sa zicem) se poate verifica daca s-a umblat la numarul de Km,sau daca a avut vre-o reparatie importanta?
4.Cam cat ar costa o verificare pe tester?
5.Ce trebuie sa stiu legat de cartea de service?
6.Daca cumpar respectiva masina de la o persoana fizica,ce acte trebuie sa i-mi arate ca sa stiu daca masina este sau nu in leasing sau ceva de genul.
7.La vanzarea acesteia,cam cat ar costa contractul de vanzare cumparare si unde se poate face?
8.Ce acte trebuiesc intocmite la vanzarea masinii?
9.Radierea masinii se poate face pe loc?
10.Numerele provizorii de unde se pot lua?Eu as vrea ca numerele provizorii sa le i-au in aceiasi zi.
Eu sunt din Pitesti si masina este inmatriculata in Bucuresti.
Va multumesc mult pentru timpul acordat!
-
giogu_mihai - Member
- Maşina: Ford Fiesta 2008 1.4 TDCi 68 CP Ghia
- VIN: WF0HXXGAJH8R19684