Amenda - stationare interzisa
Azi am fost nevoit,dupa 30 de min de cautare a unui loc de parcare, sa parchez masina in zona de actiune a unui semn de oprire/parcare interzisa (zona sala palatului la ora 11 e crima, nu gasesti nici un loc, nici macar in parcarea cu plata).
Cand m-am intors la masina am gasit un fluturas, la prima vedere, pe care am vrut automat sa-l arunc, insa am "aruncat" un ochi pe el si am constatat ca era lasat de catre prietenii nostri de la rutiera. Din moment ce problema parcarilor se rezolva prin a imparti amenzi (sau mai rau de a ridica masini), nu prin a amenaja noi locuri de parcare, eram instiintat sa ma prezint urgent la Udriste, in urma savarsirii contraventiei sus mentionate.
Pe acel "flyer" (altfel nu-l pot numi) pretiparit nu am gasit nimic mentionat, adica nume agent, o data, o semnatura, ceva...
Evident ca nu ma voi prezenta la Udriste, deoarece acest flyer nu este un mijloc oficial prin care as fi putut lua la cunostinta, insa avand in vedere criza prin care trecem si norma de amenzi ce trebuie facuta, imi va veni cu siguranta amenda acasa.
Intrebarea mea este : cum vor proceda , imi vor trimite recomandata acasa in care imi vor cere sa specific cine a condus (sau mai bine zis cine a parcat) masina la momentul respectiv ? Se procedeaza ca in cazul amenzilor luate de la camere ?
Voi ati primit o asemenea bucurie in geam ?
Sunt sictirit deoarece toate strazile din zona respectiva sunt cu "parcare interzisa" si locuri de parcare 0. Unde sa-mi parchez masina daca ajung in centru ?!

Bafta!
P.S : Evident ca tot trotoarul unde era parcarea interzisa era full de masini, partea dubioasa e ca numai eu aveam fluturasu`n geam si un BMW de langa mine, restu` de 20 de masini poate...abia parcasera, dar imi e greu a crede...

P.P.S : Inca ceva. Sa presupunem ca mi-au trimis acasa amenda, nu sunt obligati sa-mi trimita si dovada constatarii contraventiei ? Pe flyer-u` ala pretiparit scrie ceva de genu " Filmat cu aparat radar montat pe autospeciala nr. ________ (evident nimic completat)" . In cazul in care nu-mi pot face dovada contraventiei (poate nu au avut radar montat si doar mi-au lasat instiintarea asta) nu ar trebuie sa devina nula ?
- Fordilicious
- Gold Member
- Maşina: Ford Focus - 1.6 REVOboost +220cp (in lucru)