[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - prima inmatriculare pe persoana juridica

Legislaţie

prima inmatriculare pe persoana juridica

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

prima inmatriculare pe persoana juridica

Mesajde cipry188 » 26 Mar 2009, 23:23

Urmeaza sa cumpar o masina noua, un ford focus :D, pe persoana fizica, sa scap de o rabla prin programul ministerului mediului si as dori de indata ce o achizitionez sa o inmatriculez pe persoana juridica, adica cand ii schimb numerele rosii cu cele permanente sa fie trecuta pe firma, a mai facut cineva asa? se mai radiaza vechiul proprietar la inmatirculare? si in legatura cu asigurarea casco si RCA, in scurta perioada cat va fi pe numele meu pot sa ii fac aceste asigurari si sa fie transferate pe numele firmei ulterior?
cipry188
Ford Freak

Maşina:

Re: prima inmatriculare pe persoana juridica

Mesajde Officer » 27 Mar 2009, 11:19

Radierea priveste inmatricularea masinii si nu are treaba cu proprietarul. Deci nu ai cum sa radiezi un proprietar.

Mai nou am inteles ca nu se mai face radierea si noul proprietar o inmatriculeaza direct.

Din cate stiu eu RCA nu se poate transfera din cauza ca difera primele de la PJ si PF. Casco e posibil sa se transfere dar si asta variaza de la firma la firma.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina:

Re: prima inmatriculare pe persoana juridica

Mesajde cipry188 » 31 Mar 2009, 18:16

ms de raspuns, deci practic o pot inmatricula direct pe firma ca si cum ea e primul cumparator? imi mai trebuie un contract de vanzare-cumparare? mai difera cu ceva procedura asta fata de cea normala cand as fi inmatriculat-o pe numele meu din prima?
cipry188
Ford Freak

Maşina:

Înapoi la Legislaţie