Despre ghinion , radare si detectoare ....
Rutina ne-a invatat sa nu ne certam cu omu' legii, ca drumul contestatiilor la tribunal e mancator de mult timp si multe parale.Basca ca de cele mai multe ori suntem prea obositi, si dornici s-ajungem la casa noastra...si chiar nu ne putem pune cu mintea lui, vesnic odihnita si setata pe dat amenzi.
Dar ,am aflat aseara ca se poate si mai rau.Ca exista fiinte mult mai ghinioniste , si ca organu' poate lovi prin posta , cand ti-e lumea mai amara ....
" (...)peste maximum 5 zile nu mai am permis de conducere. Pentru că o să mă duc să-l predau cu mînuța mea unui polițai de la Direcția Rutieră (apropo, știe cineva care e asta? Udriște? Drumul Taberei) și-apoi o să tot merg pe jos și cu tramvaiul vreme de 90 de zile.
Ce-am făcut, întrebați? M-am încrezut în detectorul de radar Cobra X8, care mi-a zis că în localitatățile Cotorca și Coșereni pot să-i dau liniștită. Și i-am dat, 106 km la dus, 88 la întors prin Cotorca și vreo 62 numai (nu știu ce-o fi fost cu mine de-am frînat, probabil vorbeam la telefon) în Coșereni. În octombrie. La începutul lui martie mi-au venit acasă hîrtiile care mă somau să declar cine conducea mașina la datele de, în localitățile de mai sus. După ce m-am văitat cîteva zile și-am căutat să eludez cumva întreaga mizerie (care a picat în poștă chiar a doua zi după anunțul cu "nu mai avem nevoie de serviciile tale"), am decis să-mi asum responsabilitatea și-am declarat că eu, (...), posesoare a detectorului de radar prost Cobra XYZ am comis faptele reprobabile...
Azi mi-au venit și amenzile: în total, 26 de puncte de penalizare, 1.624 lei amendă și suspendarea permisului pe 90 de zile...."
Deci , politistul ala de sta noaptea la 3 , in boscheti la Viziru ... si scrie amenzi pe banda rulanta fraierilor fara somn , e nimica toata pe langa ce poa' sa pateasca altii , mai batuti de soarta...???
- anne_cta
- Incepator
- Maşina: Mondeo MK4 2.0TDCI , Fiesta 1,25 Comfort,Tango.