Scoatere de pe rol la Circa Financiara dupa vanzare auto
Anul trecut am vandut o masina catre o persoana din alt judet, insa masina figureaza inca pe rol la circa financiara.
Cum s-a facut vanzarea:
1. Mers la birou de acte, completat fisa fiscala, obtinut stampile de la fisc.
2. Facut contract de vanzare/cumparare si predat toate actele.
Nu am radiat masina pentru ca se radiaza automat la inmatricularea de catre noul proprietar, lucru pe care l-a facut deja din cate mi-a spus.
Insa cum scot masina de pe rol de la circa financiara? Nu am decat una din foile contractului de vanzare/cumparare. Nu am certificat de radiere pentru ca radierea s-a facut automat la a doua inmatriculare.
LE: Pentru ca lucrurile sa fie si mai complicate, eu stau in Bucuresti, masina era inmatriculata in provincie pe numele unuia dintre parinti, cumparatorul e din coltul opus al tarii.
Cum s-a facut vanzarea:
1. Mers la birou de acte, completat fisa fiscala, obtinut stampile de la fisc.
2. Facut contract de vanzare/cumparare si predat toate actele.
Nu am radiat masina pentru ca se radiaza automat la inmatricularea de catre noul proprietar, lucru pe care l-a facut deja din cate mi-a spus.
Insa cum scot masina de pe rol de la circa financiara? Nu am decat una din foile contractului de vanzare/cumparare. Nu am certificat de radiere pentru ca radierea s-a facut automat la a doua inmatriculare.
LE: Pentru ca lucrurile sa fie si mai complicate, eu stau in Bucuresti, masina era inmatriculata in provincie pe numele unuia dintre parinti, cumparatorul e din coltul opus al tarii.
-
thecage - Member
- Maşina: Ford Focus 2, 2008, 1.6 Ti-VCT 115CP, Trend