Eu am aftermarket dar nico sansa sa se prinda politia ca e ceva in neregula, doar daca mi-ar duce masina in service, sa-mi desfaca farul si sa gasesca balastul sub far

..am far autoapaptiv cu lupa si spalator de faruri. Daca ar comenta ceva i-as misca de volan cu farurile aprinse "uite frate se misca farul ce mai vrei? ce conteaza ca se misca pe orizontala

"
Cred ca autoleveling-ul e doar o chestie de marketing. Nu exista un motor atat de rapid incat sa-ti regleze fascolul de lumina cand iei o groapa. Autoleveling-ul e doar pt cazuri de denivelari line (urcat in rampa, sau coborat pante), pentru conditiile de drum din romania autoleveling-ul e inutil, tot iti vor focaliza in ochi la gropi farurile masinilor din trafic cu xenon original
download/file.php?id=34676&mode=viewCare original si care aftermarket? sau sunt ambele originale sau ambele aftermarket
Normal ca ca un far cu oglinda reglat prost care bate prin copaci ai avea in mod sigur probleme in afara daca nu si in tara daca ai ghinion sa dai de o cascheta mai stresata si pusa pe luat taloane