Legislaţie

Citatie politie fara motiv specificat

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Citatie politie fara motiv specificat

Mesajde Leo777 » 17 Iun 2009, 17:08

Salut,

Am primit o adresa de la politia romana prin care mi se cere sa comunic identitatea persoanei ce a condus pe drumurile publice in Buc autoturismul cu nr de inmatriculare ... la data de 30.05.2009 ora 11:38 si sa-i pun in vedere sa se prezinte DE URGENTA la B. P. R. din str. Log. Udriste, cu urmatoarele documente: act identitate, permis de conducere si certific. de inmatriculare al masinii.
Dat fiind ca e vorba de mine, am o dilema: sa le comunic in scris ca e vorba de mine :D , si sa astept, sau sa ma prezint direct? Stiu de cineva care a primit o adresa identica, a comunicat in scris ca era vorba de el insusi, si ... asta a fost tot! Au trecut 3 ani si nu a mai primit nimic nici pana-n ziua de azi.

Daca a trecut cineva printr-o experienta similara si ma poate ajuta cu un sfat, multumesc anticipat.

Cu stima,
Leo.
Cu prostul nu-i bine sa te pui, ca are mintea odihnita!
Leo777
Member

Maşina: Mondeo 2.0 d 140 hp, 2011 Mondeo 1.8i 125 hp, 2003
VIN: vinnegrudincelbun

Re: Citatie politie fara motiv specificat

Mesajde thecage » 17 Iun 2009, 17:26

Link: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=25601

Te cheama sa-ti dea o amenda. Cam ce faceai la ora aia? Parcare/semafor/depasire?
Imagine
Imagine
thecage
Member

Maşina: Ford Focus 2, 2008, 1.6 Ti-VCT 115CP, Trend

Mesajde Mihai L » 17 Iun 2009, 22:23

Se pare ca in ultima vreme au modificat formularul, mutarea se da in plic (nu mai este ca inainte, sa cantaresti cate puncte iti da si sa te duci cu bunicul)...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Leo777 » 18 Iun 2009, 17:34

$1 scrie:$2ink: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=25601

Te cheama sa-ti dea o amenda. Cam ce faceai la ora aia? Parcare/semafor/depasire?

Instiintarea am primit-o ieri, 17.06, si se refera la ceva ce am facut in 30.05. Sa mor ca nu imi amintesc ce draq faceam atunci; cel mai probabil eram pe Splai dinspre Unirii inspre P-ta Alba Iulia. Cred ... :-?? . Si cum nu am pe cine sa bag la inaintare, asta e! Sper sa nu ma lase pieton :( .

Mercic de lamuriri.
Cu stima,
Leo.
Leo777
Member

Mesajde muzica9 » 18 Iun 2009, 19:39

cum a venit instiintarea? recomandata, curier rapid??! si daca ai vazut ca este de la politia romana, de ce ai semnat pt ea?
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Officer » 19 Iun 2009, 11:54

Adu-ti bine aminte ce faceai la ora aia in data aia. Foloseste mail-uri, sms-uri din ziua aia... o sa iti aduci aminte pana la urma. Cel mai probabil radar sau stationare neregulamentara.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Leo777 » 19 Iun 2009, 12:49

era intr-o sambata, cand de obicei sunt la cumparaturi, pe care le fac in P-ta Rahova si la Carrefour Unirii; in zona Pta Rahova las masina intr-o parcare special amenajata; e adevarat ca, intr-una din samabete am lasat-o la 2 metri de trecerea de pietoni, dar nu era numai a mea acolo; in fine, o sa vad ce si cum si o sa postez solutia.

@muzica9@
instiintarea a venit recomandata, prin posta, si primit-o maica-mea, adresa mea din buletin fiind la ai mei, de fapt. Culmea este ca venise postarita cand ai mei nu erau acasa, a luat-o inapoi la posta, si cand a venit cu pensia dupa vreo saptamana, le-a adus plocon si recomandata, iar maica-mea chiar a fost bucuroasa ca poate semna in locul meu ~X( .

Poate o pot da cotita, intr-un fel, pana la urma. Va anunt ce am facut dupa ce se termina tarasenia.

O zi faina tuturor.
Leo.
Leo777
Member

Mesajde PERLA_NEAGRA » 19 Iun 2009, 13:26

Unde-i Lege nu-i tocmeala ! :)
Tinand cont de faptul ca recomandata ti-a parvenit (cu ajutorul mamichii...) cred ca ar fi de preferat sa te prezintzi (sau sa trimitzi datele) la adressa care ti-a fost sugerata/mentzionata.

In cazul in care este vorba de o amenda, probabil se va regasi oricum in impozitul de la adresa proprietarului automobilului (in cazul neefectuarii platzii acesteia)...

Sper sa nu fie vorba si de 'ceva puncte' pentru ca, cu sigurantza au(gasesc) cei de la Politzie o solutzie . (..au mintea odihnita!) :D ;)
PERLA_NEAGRA
Incepator

Maşina: MONDEO

Mesajde Leo777 » 21 Iun 2009, 01:45

:)) asa e Perla Neagra, ai dreptate =D> . Insa am rezolvat problema stil "Caragiale": l-am sunat pe "Ionescu", var cu madam Piscupescu ... si gata! Am dat hartiuta primita de la ei si noroc bun. Ceea ce ma framanta, sincer, este motivul: tipul care m-a helpuit nu stia pentru ce am primit-o, si putin probabil sa aflu. Insa banuia ca pentru viteza. Ma rog, totul e bine cand se termina cu bine :D .
Numai bine tuturor si ... fara recomandate! ;)

Cu stima,
Leo.
Leo777
Member

Înapoi la Legislaţie