ridicari auto abuzive de catre politie!!
Sal. deschid acest topic in speranta ca poate ne ajutam intre noi fordisti. Faza e urmatoarea: akum 2 zile am parcat masina undeva in Sectorul 1 pe un drum inchis , (necirculat de masini); undeva in spatele unor blocuri si mi-am lasat masina cu botul in fatza unui garaj cu semn de parcare interzisa ( semnul era pus de proprietar ) ; nici unul din garajele aflate akolo si nici pe strada nu erau semne sa-mi interzica faptul ca nu am voie sa stationez sau sa parchez; in fine, am lasat masina akolo proprietarul cand a vazut a pus mana repede pe telefon si a sunat la politie , vreau sa zic ca in 30 de minute miau si ridicat-o fara sa stea pe ganduri.
Eu zic ca este un abuz facut de cei de la ridicari auto impreuna cu politia rutiera, pentru ca semnul acela pus pe garaj nu este autorizat A.D.P . Oricum voi merge mai departe cu contestatiile si daca este cazul si in instanta. Se poate sami recuperez banii intr-un fel de firma care mi-a ridicat masina.
Eu zic ca este un abuz facut de cei de la ridicari auto impreuna cu politia rutiera, pentru ca semnul acela pus pe garaj nu este autorizat A.D.P . Oricum voi merge mai departe cu contestatiile si daca este cazul si in instanta. Se poate sami recuperez banii intr-un fel de firma care mi-a ridicat masina.
>>>>RESPECT .F.O.R.D
. MIDABIL<<<<<

-
zxjorj - Incepator
- Maşina: