NUP dupa cca 1 an fara sa stiu ca s-a depus plangere???!!!
Dragii mei, am primit azi prin posta normala o hartiuta de la Parchetul de pe langa judecatoria sectorului 1. Cuprinsul, pe scurt: NUP pentru infractiunile prevazute la art. 184 al. 1 si 3 Cod penal si art. 89 din OUG 195/2002 republicata cu aplicarea art 33 Cod penal. Din fericire la data respectiva, dupa ce M-A LOVIT un tip cu un scuter, am sunat la 112, m-am prezentat si am cerut indreptarile de rigoare.Ei m-au directionat catre sectia de politie cea mai apropiata (javra accelerase sa-mi ia fata, cum se spune, eu fiind pe banda mea, el venind de pe linia de tramvai prin dreptul unui refugiu-statie, si ajunsese pe contrasens). Am avut taria sa fac niscaiva foto cu mobilul ale individului care era bine merci pe picioarele proprii. A vrut sa dea in mine cu cascuta improvizata cand a vazut ca fac foto.Am rezolvat ce era de rezolvat la politie, inclusiv suflatul in fiola-negativ-0,00mg alcool in aerul expirat) si a doua zi am depus si foto la dosarul respectiv. Aveam oricum CASCO si masina am rezolvat-o repede.Decizia politiei a fost ca eu n-am nici o vina si mi-a fost eliberata dovada pentru reparatii.Am tinut legatura cu politistul respectiv, in ideea ca individul poate se prezinta si el sa raporteze ce s-a intamplat. Aiurea!!! Nici dupa o saptamana nu s-a prezentat! Si acum...ma trezesc cu acesta hartie cum ca e vorba de vatamare corporala din culpa si NUP. Care vatamare fratilor? Mi sa comunica de asemenea ca javra si-a retras plangerea penala. Citez:"persoana vatamata isi retrage plangerea penala si...nu are nici o pretentie de natura civila. Nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii prev. la art. 89 al. 1 din OUG 195/2002 sub aspectul laturii subiective."
Ce naiba a facut individul? In primul rand era OK, pe propiile picioare(exista foto), cand am discutat sa ne vedem la sectia de politie respectiva. Nu a vrut sa mergem acolo impreuna, ci sa ma urmeze in janghina lui de scuter. In al doilea rand pe drum a disparut (am urmarit in retorvizoare) si nu s-a prezentat in termenul de 24 de ore mentionat in lege. Din cat am putut eu sa evaluez, era usor afumat(mirosea de la 1 km) si voia bani pe loc pentru repararea scuterului(lipit cu scoci deja la momentul ala).
In plus nu trebuia sa ma anunte si pe mine cineva ca s-a depus o plangere penala pe numele meu?
Lamuriti-ma sau dati-va cu presupusul pentru ca n-am mai fost intr-o asemenea situatie si nu stiu cum sa procedez! Multumesc.
Ce naiba a facut individul? In primul rand era OK, pe propiile picioare(exista foto), cand am discutat sa ne vedem la sectia de politie respectiva. Nu a vrut sa mergem acolo impreuna, ci sa ma urmeze in janghina lui de scuter. In al doilea rand pe drum a disparut (am urmarit in retorvizoare) si nu s-a prezentat in termenul de 24 de ore mentionat in lege. Din cat am putut eu sa evaluez, era usor afumat(mirosea de la 1 km) si voia bani pe loc pentru repararea scuterului(lipit cu scoci deja la momentul ala).
In plus nu trebuia sa ma anunte si pe mine cineva ca s-a depus o plangere penala pe numele meu?
Lamuriti-ma sau dati-va cu presupusul pentru ca n-am mai fost intr-o asemenea situatie si nu stiu cum sa procedez! Multumesc.

New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
- danim
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN: