Legislaţie

Problema juridica

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Problema juridica

Mesajde irsido » 21 Aug 2009, 10:41

Dragi colegi, un amic are o problema delicata cu Judecatoria Sect 4, in sensul ca asteapta redactarea unei incheieri pt incuviintarea unei executari silite. A discutat cu persoana responsabila de acolo si i-a zis ca nu are ce face, ca are dosare nefinalizate din luna Iunie, ca nu are timp, ca e singura etc.
Aveti idee ce cai legale sunt pt a putea intra in posesia incheierii?
Un ceritificat de grefa ar putea fi de folos executorului pt emiterea somatiei?
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Re: Problema juridica

Mesajde Officer » 21 Aug 2009, 11:23

Nu prea ai ce face... asa stau lucrurile in Romanica... dacat sa ajungi sa ai bani de recuperat mai bine iti bagi un bat undeva... eu am asteptat o luna jumate pentru investirea cu formula executorie a unui bilet la ordin si doua saptamani pentru incuviintarea executarii... in timpul asta debitorul a vandut tot ce avea si dus a fost.

Oricum depinde si de executor si de relatiile lui cu instantele. Eu lucrez acum cu un executor bine conectat la "realitate".

Cred ca topicul asta trebuie mutat la discutii juridice.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Re: Problema juridica

Mesajde irsido » 21 Aug 2009, 13:01

Nu trebuie sa se recupereze o suma de bani, ci sa se poata pune in executare titlul de adjudecare al imobilului, care este deja intabulat pe numele amicului. Sedina a avut loc sapt asta, dar inca nu se stie raspunsul...
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Înapoi la Legislaţie