de servict44 » 17 Oct 2009, 08:51
Buna ziua dragi cititori,vorbesc in numele unei vecine,deci ca sa fiu pe scurt doamna in sine a castigat un loc de parcare prin licitatie facut de primarie.sa zicem locu cu numarul 20.Sotul ei e plecat in germania,fiul la fel,fiica vine doar in weekend.Problema e in felu urmator pe locul ei de parcare parcheaza un vecin care cica are o functie in armata,si ceva pile la primarie si tot timpul parcheaza pe locul ei,chiar daca e prevazut "loc inchiriat cu nr cutare" ea nu a avut cateva saptamani nimic de obiectat ca daca ea nu are masina si e singura a fost ok pentru un timp,dar cand vin in vizita rudele,fiul,fiica,domnul care parcheaza pe locul cumparat da ea,nu vrea sa mute masina,nu raspunde la telefon.Ea a chemat politia de 3 ori,a aratat documentu individu a fost fortat sa o mute seara,apoi dimineata era tot pe locul ei de parcare.Doamna l-a intrebat odata de fata cu politia "De ce nu cumperi si tu un loc de parcare ca toti vecinii"si el zice "Pentru ca nu vreau".Femeia a facut poze zilnic cum ca ala tot timpu parcheaza pe locu ei de parcare,a depus reclamatii de 5 pagini la protectia consumatorului si nimic pentru ca individu ii rade in fata,tipu de la politie care se ocupa de cazul ei cu pricina nu ii raspunde la telefon.Adica sa inteleg ca in tara asta tu platesti ca fraieru pentru loc de parcare si altu isi permite sa isi puna odrasla de masina cand vrea muschii lui.A incercat tot felu de metode sa puna "carlig" pe locu de parcare dar e interzis de lege ca e spatiu public.Eu am loc de parcare cumparat,cand mai vine cineva la mine las sa parcheze pe locul meu de parcare si vecina ma lasa sa parchez pe locul ei de parcare ca sa nu ii ocupe individu locul ei.Tipu are 2 masini si cand pleaca cu una,cealalta o lasa pe locu ei de parcare si tot timpu e ocupat.Politia nu stiu de ce vine degeaba si se face ca ploua.Voi ce sfaturi dati,am decis sa deschid acest subiect pentru ca am avut si eu altercatii cu vecinu si am decis sa o ajut pe vecina sa isi capete locul inchiriat.
Vreau sa zic ca sunt 20 de locuri inchiriate si inca 50 de locuri libere,dar individu vrea sa isi mute masina pe locu inchiriat ce nu ii apartine lui,doar ca sa ii fie la 2 metri de scara.Locuri de parcare sunt,atata snobism
If you want to have clean ideas, change them as often as you change your shirts