Cum sa fac sa imi iau carnet?
Am si eu o mica problema. Am 17 ani si jumatate. In mai putin de 6 luni imi voi putea lua carnet. Locuiesc in Bucuresti, unde m-am mutat acu 2 ani, eu fiind originar din Brasov. Buletinul, il am tot de Brasov. Cand voi face 18 ani, din anumite motive personale, nu voi putea sa imi fac buletin de Bucuresti, ci tot de Brasov. Evident, ca oricare om super pasionat de masini, vreau carnet la 18 ani, dar, din cate am inteles, legislatia nu imi permite sa fac scoala de soferi si sa dau testul intr-o localitate din care eu nu sunt, deci, daca am buletin de Brasov, si vreau sa dau examen de permis in Bucuresti, nu pot.
Acu, buletinul nu mi-l pot face de Bucuresti, deci e clar ca varianta asta pica din discutie, si intrebarea este cum pot eu sa iau carnet la 18 ani, dand examen in Bucuresti?
M-am mai gandit la posibilitatea sa lipsesc de la scoala o saptamana, sa ma duc in Brasov si sa dau examenul, dar nu cred ca pot sa ma ocup de toate actele intr-o saptamana. Stie cineva ceva legat de asta? cum as putea sa imi iau totusi permis la 18 ani cu minunata legislatie din Romania?
Va salut

-
DLucian - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: 1.8 TDCI, 74kW